Start aplicații The Diplomatic Agenda 2015

Te pasionează diplomația culturală?

Aplică pentru The Diplomatic Agenda 2015

Vine The Diplomatic Agenda 2015. Anul trecut, v-am povestit cum a fost la școala de vară The Diplomatic Agenda, organizată de colegii din comunitatea International Affairs a organizației studențești Voluntari pentru Idei și Proiecte. Puteți să aruncați o privire la următoare adrese și, dacă vă place ideea, vă urez succes în depunerea aplicațiilor pentru ediția 2015, care tocmai a fost anunțată:

Building Cultural Bridges

Tema de anul acesta este Building Cultural Bridges. Proiectul se va desfășura în perioada 25-29 aprilie 2015 și va reuni 35 de tineri pasionați de domeniul diplomației culturale, de relații internaționale și nu numai. Anul acesta se va defășura a treia ediție națională și va aduce în fața tinerilor participanți experți în domeniu.

Dintre temele care vor fi abordate

Proiectul se va desfășura sub forma unor traininguri și workshopuri care abordează subteme precum:

  • Diplomație culturală: trecut, prezent, viitor;
  • Protocol și etichetă în diplomație;
  • Diplomație vs. propagandă;
  • Conceptul de diplomație în spațiul european;
  • Propagarea influențelor culturii americane în spațiul european.

Pentru a aplica, completează aplicația de la adresa următoare: https://thediplomaticagenda.typeform.com/to/ZmSPYp până pe data de 15 aprilie 2015! De asemenea, mai multe detalii găsești pe pagina de facebook a proiectului, The Diplomatic Agenda, sau pe site. Mult succes!

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.