Am ajuns în Tabăra din Țara lui Andrei

(porniți imnul, apoi începeți să citiți)

Tara lui Andrei – Imn

Tabăra din Țara lui Andrei

Ieri, am ajuns în Tabăra din Țara lui Andrei, locul în care responsabilitatea, curajul de a schimba lucrurile și inovația se împletesc cu inițiativa și distracția. Sunt în acest loc cu cea de-a treia serie de copii, câștigători prin intermediul inițiativelor lor ai competiției Școala lui Andrei.

Sunt patru echipe, aproximativ 100 de copii care vor învăța ce este antreprenoriatul într-un mod aplicativ și distractiv. Tabăra din Țara lui Andrei va combina aceste două caracteristici ale micilor (și viitorilor) oameni cu inițiativă ai României. M-am bucurat să îi văd încă din prima zi energici și creativi, gata să învețe din Tabăra din Țara lui Andrei.

Cele patru echipe

Modul în care cele patru echipe, Micii olari (echipament albastru), Gălbenele vesele (echipament roșu), Micii grădinari (echipament verde), Pufoșii piu, piu, piu (echipament portocaliu), au ajuns să facă cunoștință cu Profesorul Inițiativă din Țara lui Andrei este cât se poate de interesant. Fiecare are o poveste antreprenorială în spate, despre care voi scrie în curând pe blog.

Context

Particip în perioada 11-17 august la Tabăra din Țara lui Andrei organizată de Petrom în urma câștigării concursului „Bloggere, ideea ta cu ceva în plus”. Mai multe imagini de la acțiunile ce au loc aici puteți găsi pe pagina Facebook Țara lui Andrei.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.