Ursici primește lumină (chiar într-un mod ecologic)

Acum câteva săptămâni scriam pe blog despre localitatea hunedoreană Ursici, una care nu se poate bucura în secolul al XXI-lea de curent electric. Ei,bine, situația s-a îndreptat. După campania desfășurat de cei de la Free Miorița, alături de cetățenii care au ales să sprijine inițiativa, s-a alăturat și UniCredit Tiriac Bank.

UniCredit a decis să sprijine rezolvarea problemei

UniCredit a decis să acopere costurile pentru cele 15 panouri solare necesare pentru a aduce lumina celor 51 de locuitori din Ursici. Și asta nu e tot: angajați ai băncii vor merge în localitatea din Țara Hațegului pentru a da o mână de ajutor implementării proiectului.

Puterea blogosferei

Aproximativ 30 de bloggeri s-au implicat activ în mediatizarea acestei acțiuni, dovedind încă o dată că blogosfera poate aduce rezultate pe teren prin comunicare. Despre această acțiune puteți citi mai multe pe blogul lui Cristian Manafu, direct implicat în derularea campaniei.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.