Câteva impresii după meciul Dinamo – Steaua

Sunt stelist de foarte mic. De fapt, în ciuda diferențelor fanatice, cred că m-am născut stelist. Totuși, am fost dezamăgit după meciul din seara aceasta, unul pe care l-am urmărit cu un maxim interes, în care Steaua, cu noroc, a reușit să câștige derby-ul cu Dinamo, desfășurat pe Arena Națională.

Dinamo 1 – Steaua 2

A fost un 2-1 înșelător, cu o execuție ca în primele sale clipe de la Steaua a lui Latovlevici, un autogol dinamovist la care jucătorul respectiv nu a avut nicio vină pentru plasamentul neatent al portarului sau pentru faptul că mingea trimisă de Latovlevici, după ce a fost deviată, a trecut din bară în gol. Singurul gol al meciului a fost cel al tânărului Rotariu, care a dovedit că poate face diferența. Este bine că nu a fost marcat niciun gol din penalty pentru că a fost o decizie forțată.

Dinamo a avut o echipă destul de tânără, una cu potențial, dar care nu va face performanță atât timp cât îi va lipsi partea de mentorat. Este nevoie și de jucători cu experiență. Repriza a doua a fost super animată, incapacitatea atacanților steliști fiind cea care a păstrat proporțiile scorului.

După transferul lui Rusescu la Sevilla, Steaua București a rămas fără oameni de gol. Nikolici face tumbe pe teren și ratează șase mari ocazii de gol, Piovaccari nu are simțul porții, Tatu nu are simțul porții și se poziționează greșit. Mijlocașul ofensiv Adrian Cristea nu știe să alerge. Steaua are foarte mare nevoie de un atacant.

Mi-a plăcut coregrafia făcută de fanii dinamoviști în cinstea celor două legende ale clubului de la începutul meciului, dar am detestat comportamentul prin aruncarea diferitelor obiecte în teren, total nesportiv.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “Câteva impresii după meciul Dinamo – Steaua”

Comments are closed.