ecomTeam 2015, eveniment regional de eCommerce

ecomTeam 2015, eveniment regional de eCommerce

În ultimul an, am informat în legătură cu câteva evenimente de top pe partea de eCommerce din România. Anul acesta, voi continua acest traseu și voi începe cu un prim articol despre o conferință regională care aduce speakeri internaționali și o serie de conferințe și workshopuri utile. Despre ce este vorba? Din titlu v-ați dat seama că vorbim de ecomTEAM, conferință ajunsă la ediția a V-a.

Promotii early bird și speakeri internaționali de top 

ecomTEAM 2015 pune accentul pe workshop-uri de nivel avansat, susținute de speakeri internaționali renumiți, dar și pe conferințe dinamice, cu informații la obiect. Per total, ocazia perfectă pentru a-ți dezvolta business-ul și a afla informații relevante pentru afacerea ta.

Ca și anul trecut, ecomTEAM, eveniment organizat de WALL-STREET.ro si fondat de 2Parale.ro, va avea loc la Brașov, Hotel Kronwell, într-un cadru de cinci stele care permite, pe parcursul celor doua zile de conferință, o interactivitate fără precedent între participanți și speakeri. În zilele de 1 și 2 aprilie participanții, veniți din toate sferele de activitate ale comerțului online, vor putea interacționa atât în cadrul conferinței și workshop-urilor, cât și informal, în Business Lounge-ul pus la dispoziție de echipa ecomTEAM.

Mai mult, petrecerea din seara de 1 aprilie oferă ocazii excelente de consolidare a legăturilor între proprietarii de magazine și întreg ecosistemul aferent, crescând astfel șansele unor contracte promițătoare pentru toate părțile implicate.

Speakeri din România și din Marea Britanie

Conferința ecomTEAM, din prima zi a evenimentului, reunește speakeri de top din România și din Marea Britanie; care vor analiza, interactiv, evoluția și provocările actuale ale magazinelor online, tendințele din piață și cum poate business-ul tău să profite de avantaje competiționale. Se va pune accent pe date concrete, ușor de implementat în afacerea ta, permițând totodată interactivitate între speakeri și participanți.

Workshop-urile sunt gândite astfel încât să satisfacă atât nevoia participantului mediu, cât și al celui deja avansat, familiarizat cu industria. Astfel, pentru a se asigura o calitate superioară și mai ales utilă a workshop-urilor, organizatorii ecomTeam au ales ca mare parte dintre acestea să fie susținute de speakeri din Marea Britanie, cel mai dezvoltat stat din UE în materie de eCommerce.

Judith Lewis lucreaza in eCommerce din 1996, fiind una dintre cele mai “vechi” din industrie, avand o experienta greu de egalat in Social Media Optimisation, SEO si PPC Management. Puteti interactiona cu ea in cadrul workshop-ului “Integrarea comunicarii online in multiplatforme”.

Kai Motta, un alt expert adus in premiera in Romania pentru ecomTEAM, are peste 10 ani de experienta pe segmentul UI/UX, lucrand pentru companii precum eBay, Air Canada, Nokia, Metro sau Orange. El va oferi un workshop bazat pe cele cinci planuri UX ale lui Jesse James Garrett, “tatal” elementelor User Experience.

Tamsin Fox-Davies a consiliat mii de IMM-uri in promovarea eficienta si eMail marketing, considerand ca aceste business-uri mici si mijlocii reprezinta “motorul de crestere al economiilor”. Peste 10 ani de experienta in online si eCommerce dar si faptul ca este membra a board-ului Association of UK Business Mentors o recomanda ca o gazda perfecta a workshop-ului Promotii Eficiente/eMail Marketing.

Lukasz Zelezny  a fost prezent in cadrul a zeci de conferinte internationale, umpland sali de energie dar si de informatii foarte utile in zona de Analytics si SEO. Pe langa un workshop pe Google Analytics, extrem de interesant si la obiect, acesta va sustine in cadrul conferintei din prima zi si un Key Speech pe SEO.

Jack Norell are expertiza in SEO dar si SEM, venind la ecomTEAM cu “un bagaj” de peste 10 ani de experienta in domeniu pe probabil cea mai concurentiala piata din Europa – Marea Britanie. El va sustine un workshop pe SEO in care isi propune sa ofere sfaturi concrete despre cum sa implementezi instrumente pentru a-ti mari traficul si a converti mai eficient, subliniind de asemenea si care sunt greselile de evitat in SEO.

Prețuri ecomTeam 2015 pentru magazine online

Până pe 20 februarie, se poate beneficia de o reducere de 30% pentru bilete. Mai multe amănunte sunt disponibile pe site-ul ecomteam.ro. Prețurile pentru conferință pornesc de la 40,49 euro și de la 17,75 euro/workshop. Există și o serie de reduceri pentru grupurile care doresc să participe la acest eveniment de eCommerce.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “ecomTeam 2015, eveniment regional de eCommerce”

Comments are closed.