Pana pe 20 februarie, reduceri early bid la ecomTEAM 2015

V-am vorbit de ecomTeam, ediţia 2015 a acestui eveniment regional de eCommerce. Ei, bine, vă anunţ că până mâine, 20 februarie, puteţi să vă bucuraţi de reducerea de 30% early bid.

Despre ecomTEAM 2015

 

Evenimentul eCommerce va avea loc pe 1-2 aprilie 2015, la Hotel Kronwell, Braşov, şi va reuni, în premieră în ţară, experţi din mai multe arii aferente comerţului online din Marea Britanie.

Mai ai 5 zile pentru a profita de preţurile excelente, începând cu 27,3 euro pentru workshopuri şi până la 41,3 euro pentru conferinţă.
Pe lângă speakeri din România, manageri de top ai unor business-uri precum Google, eMag,  2Parale.ro, DPD, Zitecsau Vivre, conferinţa a atras şi speakeri din Marea Britanie, fiecare cu experienţă de peste 10 ani în industrie, pe una dintre cele mai provocatoare pieţe din lume.

Dintre speakerii internaţionali

Judith Lewis lucreaza in eCommerce din 1996, fiind una dintre cele mai “vechi” din industrie, avand o experienta greu de egalat in Social Media Optimisation, SEO si PPC Management. Putetiinteractiona cu ea in cadrul workshop-ului “Integrarea comunicarii online in multiplatforme”.

Tamsin Fox-Davies a consiliat mii de IMM-uri in promovarea eficienta si eMail marketing, considerand ca aceste business-uri mici si mijlocii reprezinta “motorul de crestere al economiilor”. Peste 10 ani de experienta in online si eCommerce dar si faptul ca este membra a board-ului Association of UK Business Mentors o recomanda ca o gazda perfecta a workshop-ului Promotii Eficiente/eMail Marketing.

LukaszZelezny a fost prezent in cadrul a zeci de conferinteinternationale, umplandsali de energie dar si de informatii foarte utile in zona de Analytics si SEO. Pe langa un workshop pe Google Analytics, extrem de interesant si la obiect, acesta va sustine in cadrul conferintei din prima zi si un Key Speech pe SEO.

Jack Norell are expertiza in SEO dar si SEM, venind la ecomTEAM cu “un bagaj” de peste 10 ani de experienta in domeniu pe probabil cea mai concurentialapiata din Europa – Marea Britanie. El va sustine un workshop pe SEO in care isi propune sa ofere sfaturi concrete despre cum sa implementezi instrumente pentru a-ti mari traficul si a converti mai eficient, subliniind de asemenea si care sunt greselile de evitat in SEO.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.