UTOK Fury, un nou smartphone românesc cu un raport bun preț-calitate

UTOK Fury, un nou smartphone românesc cu un raport bun preț-calitate

UTOK a anunțat modelul UTOK Fury, un smartphone cu procesor Octa Core, RAM de 2 GB și 16 GB de memorie flash. Vine cu o pereche de casti Blaupunkt incluse, este dual SIM, iar prețul de pe site-ul UTOK este de 999 RON.

UTOK Fury, o cameră de 13 megapixeli

UTOK FURY este un smartphone Dual SIM, ce deschide lumea conținutului multimedia prin ecranul IPS OGS de 5 inch, cu rezolutie HD, procesorul Octa Core la 1.7 GHz, memoria RAM de 2 GB, 16 GB stocare, slot microSD de pana la 32 GB, camera de 13 megapixeli, inregistrare video Full HD si sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Castile Blaupunkt BP-695 asigura o calitate exceptionala a sunetului si completeaza seria impresionanta a specificatiilor.

Performantele UTOK FURY vor fi testate de Simone Tempestini, pilotul Napoca Rally Academy, prima echipa romaneasca din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) in lungul sau drum catre primul titlu din Junior WRC, competitie dedicata pilotilor mai tineri de 28 de ani. Cu probe speciale pe zapada si gheata, macadam sau asfalt, Campionatul Mondial de Raliuri este una dintre cele mai solicitante competitii din lume, fiind mediul ideal in care smartphone-ul UTOK FURY isi poate demonstra competitivitatea.

 “UTOK FURY este smartphone-ul care va convinge prin excelentul raport pret-performanta. Prin includerea unui procesor Octa Core, a memoriei RAM de 2 GB, a memoriei flash de 16 GB, a ecranului IPS OGS HD si a castilor Blaupunkt ce detin calitati acustice impresionante, suntem convinsi ca UTOK Fury va fi foarte repede adaugat pe wishlist-ul multor pasionati de tehnologie. Ne bucuram ca unul dintre acestia este Simone Tempestini, pilotul WRC ce imparte cu noi ambitia pentru viteza, putere si performanta.” a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

UTOK FURY dispune de optiuni dezvoltate ale conectivitatii precum 3G HSDPA, WiFi 802.11 b/g/n, GPS, Bluetooth 4.0 si E-Compass. Conectarea facila la internet pune in valoare toate specificatiile smartphone-ului, inclusiv camera frontala de 2 megapixeli, ideala pentru autoportrete si convorbiri video.

5 ani garanție extinsă, ebooks și Seenow

Fiecare UTOK FURY dispune de beneficii precum 5 ani Garantie Extinsa prin aplicatia preinstalata UTOK Now, o luna gratuita de filme, emisiuni, seriale si muzica prin aplicatiile Seenow si Zonga, 100 de carti preinstalate in aplicatia Elefant eBooks Reader si aplicatia sociala de going-out Getlokal.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.