Social Media Summit, ediția 2015

Revista Biz a anunțat data și procedura de înscriere pentru cel mai important eveniment de social media din țară, Social Media Summit. Ediția 2015, a patra, are loc pe 18 februarie în București, la Howard Johnson Hotel. Anul trecut, evenimentul a adus speakeri naționali și internaționali pe teme de interes. Anul acesta, se anunță o ediție și mai interesantă.

sursa imagine: People land Social Media Concept | Shutterstock.com

Despre Social Media Summit

Evenimentul se adresează specialiștilor pe partea de comunicare din companii, agenții de PR, marketing și vânzări, bloggerilor. Este o ocazie perfectă pentru networking, dar și pentru a face cunoștință cu cele mai noi tendințe din domeniu. Social Media Summit lansează în exclusivitate o serie de studii precum:

  • Top bloggeri cu care lucreaza companiile;
  • Top agentii care au lucrat cu bloggerii in 2014;
  • Cele mai populare mesaje pe Facebook in 2014;
  • Blogosfera din Romania in 2014.

Dintre speakerii acestei ediții, amintesc Beata Wickbom (Senior Digital Strategist, Socialight), Vlad Ioan Tausance (Strategic Planner, People & People), Cristian Manafu (manafu.ro), Alexandru Negrea (Head of Facebook Department, Spada), Mugur Pătrașcu (Managing Partner, iLeo), Cristian China Birta (cristianchinabirta.ro). Desigur, lista completă o găsiți aici.

Înscriere Social Media Summit

Rerezentanții companiilor și persoanele fizice pot participa la eveniment contra unei sume de 75 de euro + TVA. Bloggerii au posibilitatea de a se înscrie gratuit la eveniment, trebuind să își rezerve și confirme un loc în sală. Detaliile complete le găsiți pe site-ul evenimentului: revistabiz.ro/smsbucuresti2015. Din participarea la ediția trecută, pot spune că este unul dintre evenimentele pe partea de online care nu trebuie ratate.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.