Labirintul Anticorupție ajunge la Focșani

Focșănenii vor putea face cunoștință cu „Labirintul Anticorupție” sâmbătă, 21 septembrie 2013, fiind adus în oraș de către Asociația Pro Democrația. Evenimentul este unic în România, fiind desfășurat până acum în mai multe orașe.

Vă recomand să luați o pauză și să vă informați despre „Labirintul Anticorupție” sâmbătă, acesta urmând a fi amplasat începând cu ora 12:00 în Piața Unirii. Evenimentul este organizat în colaborare cu Direcția Generală Anticorupție. și face parte din proiectul „Plătește ZERO pentru ce ți se cuvine”.

Plătește Zero pentru ce ți se cuvine” este un proiect finanțat de Fundația Hanns Seidel Romania și are drept scop informarea, conștientizarea și implicarea tinerilor în acțiuni anticorupție, desfășurându-se în perioada ianuarie – decembrie 2013.

Eu, unul, nu voi ajunge sâmbătă în Focșani, însă vă recomand să mergeți și să vă informați. Am văzut despre ce este vorba când evenimentul a fost organizat în Brașov, putând să vă faceți o impresie din materialul postat pe blog atunci, disponibil la adresa aceasta.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.