Labirintul Anticorupție a fost în Brașov. Urmează Sibiul

Aflasem acum două zile de Labirintul Anticorupție, o acțiune a Asociației Pro Democrația în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție, de la ora 11:00, sâmbătă, 17 august, în Brașov, și duminică, 18 august, în Sibiu. Evenimentul face parte din proiectul „Plătește ZERO pentru ce ți se cuvine” și are ca scop informarea cetățenilor în legătură cu corupția.

Recunosc că am fost surprins de metoda abordată, unică în România ținând cont de informațiile primite de la organizatori. Am vrut să văd cum este în labirint, am completat un chestionar în privința unor fenomene precum darea de mită, luarea de mită, traficul de influență, am învățat care sunt pedepsele pentru infracțiunile de corupție.

„Plătește Zero pentru ce ți se cuvine” este un proiect finanțat de Fundația Hanns Seidel Romania și are drept scop informarea, conștientizarea și implicarea tinerilor în acțiuni anticorupție, desfășurându-se în perioada ianuarie – decembrie 2013.

Fiind în zona Brașovului, am ajuns în Piața Sfatului și am făcut și câteva poze de la eveniment:

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “Labirintul Anticorupție a fost în Brașov. Urmează Sibiul”

Comments are closed.