miniPRIX pentru iOS și Android

miniPRIX, aplicație pentru iOS și Android

Cu siguranță ați auzit de magazinul online miniPRIX, fiind unul despre care am mai amintit pe blog din când în când. Ei, bine, după patru ani de prezență în online, avem parte de versiunea mobile și a unei aplicații speciale atât pentru iOS, cât și pentru Android.

Aplicația numită chiar „miniPRIX” ajunsese în șase zile în topul descărcărilor, cu peste 20 000 de descărcări, semn că era mult așteptată de comunitatea online, dintre care primele 5000 de descărcări au fost făcute în primele 24 de ore, iar prima comandă a fost făcută în șase minute de la descărcare.

Despre conceptul de social shopping amintește Elena Stoica, Marketing Manager miniPRIX într-o declarație:

Aplicația miniPRIX propune în premieră pentru România conceptul de‚ social shopping. Încurajăm comunitatea creată în jurul brandului miniPRIX să interacționeze și să recomande prietenilor atât aplicația, cât și produsele favorite, prin intermediul integrărilor realizate cu cele mai populare platforme de socializare și oferirea unor beneficii substanțiale. Reducerile în anumite intervale orare, promoțiile și ofertele zilnice, vor fi prezente și în cadrul aplicației, însă acum, comenzile se pot face mai simplu, din mers, de oriunde, oricând.

Avantajele oferite cumpărătorilor prin intermediul aplicației

Aplicația (voi face afirmațiile următoare ca utilizator Android) se descarcă destul de repede. Depinde de conexiunea pe care o aveți la Internet, dar nu cred că este o problemă să accesați Google Play. Este prima aplicație de social shopping din România, așadar avem parte de o premieră, oferind o serie de avantaje pe care vreau să le menționez:

  • cumpărăturile de pe telefon vor fi mai ieftine – 10% discount pentru orice comandă, bucurându-te totodată de transportul gratuit oriunde, oricând;
  • prin intermediul modulului „Invită-ți prietenii”, utilizatorii pot recomanda aplicația și pot câștiga vouchere de cumpăraturi de 200 lei;
  • rețelele de socializare populare (Facebook, Twitter) îți sunt la îndemână pentru a face recomandări amicilor sau urmăritorilor tăi din pagina de produs, de exemplu (le vei găsi în mai multe locuri).

Referitor la utilizarea aplicației, pot spune că este intuitivă. Recunosc, totodată, că nu am cum să realizez o comparație pentru că nu am mai identificat una de acest gen până în momentul actual. Interfața prietenoasă te va ajuta în momentele în care abia începi să o folosești pentru face comenzile.

Pe lângă aceste opțiuni, poți primi notificări despre ofertele și promoțiile miniPRIX. Aplicația are 5 MO și merge pe orice smartphone sau tabletă cu Android de la 2.2 în sus. Eu, unul, am instalat-o pe Android 4.1.

Galerie imagini cu aplicația

Atașez câteva capturi de ecran pentru a vă face o impresie asupra acestei aplicații și utilității sale:


*sursă imagine: facebook.com/miniPRIX.ro

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

2 Replies to “miniPRIX pentru iOS și Android”

  1. Cum se poate castiga un voucher de 200 lei? Trebuie ca persoanele pe care le recomand sa-si faca cont prin intermediul instalatiei sau normal (pe calculator, laptop) ?

Comments are closed.