Food Panda îți aduce mâncare la domiciliu (C)

Scenariul I:

Ești obosit. Tocmai ai venit de la locul de muncă și te gândești deja ce vei visa. Cu toate acestea, ai o mică problemă. Ai deschis frigiderul și ți-ai dat seama că nu ai timp să gătești.

Scenariul al II-lea:

Este weekend. Ești cu câțiva prieteni, rude sau cunoștințe și stați la discuții. Timpul trece, dar nu vreți să îl pierdeți preparând anumite mâncăruri, căci nu prea i-ai mai văzut de mult.  Unii au venit abia acum prin oraș. Fiecare clipă este prețioasă.

Scenariul al III-lea:

Ești la birou și vrei ceva nou, vrei o modalitate nouă pentru a lua prânzul împreună cu colegii. Ai nevoie de idei. Sau poate este rândul tău să te ocupi de procurarea hranei.

În toate aceste trei exemple, ai această mică problemă. Ai nevoie de ceva de mâncat, o nevoie umană, și trebuie să rezolvi situația.

Food Panda, comandă mâncare la domiciliu

Food Panda poate fi o soluție pentru tine.

Să îți explic cum și de ce. Acestea sunt două dintre cele mai importante aspecte ale luării unei decizii bune în alegerea unui serviciu de mâncare la domiciliu. Stagiul acesta Erasmus în care mai sunt pentru câteva săptămâni m-a apropiat de aplicațiile online pentru comandarea unor diferite mâncăruri, chiar dacă este un restaurant la colțul străzii. Este mult mai comod să descarci aplicația și să faci comanda jucându-te un pic pe smartphone. Food Panda are acest tip de aplicație. Se numește foodpanda Order Food Delivery1.

Cred că nu mai este nevoie să repet ceea ce reprezintă Food Panda: un serviciu care îți permite să comanzi la domiciliu mâncare. De ce? Ei, bine, gama de produse este destul de variată. Noutatea pe care o aduce Food Panda este că reunește mai multe restaurante și pizzerii, iar tu poți comanda facil, online, pe site sau prin aplicație, din această gamă propusă. Uitându-mă un pic pe site, am văzut că ai de ales între diferite feluri de pizza, fast food, mâncare mediteraneană, mâncare chinezească, mâncare asiatică și chiar mâncare românească.

Poftă bună!

Info: Mi se pare de bun simț să spun și că prețurile sunt decente, precum și că există diferite reduceri. Serviciul Food Panda este disponibil în București, Arad, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu, Timișoara. 

  1. click pe numele aplicației pentru a o accesa în Google Play pentru Android. O găsiți și în AppStore și Windows Phone Store []

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.