Ai auzit de cardul CoolBuy Card Privilege?

Eu recunosc că nu am auzit până acum câteva zile. Nu l-am testat, nu știu despre ce este vorba, nu garantez funcționarea acestuia pentru că acum vorbesc doar din auzite. Din citite, pentru a schimba replica, vă spun ce este CoolBuy: un club exclusivist din care poți face și TU parte în baza căruia ai o serie de facilități și servicii premium în rețeaua de parteneri.

Ești gata să intri într-o lume a exclusivităților prin intermediul unui Card Privilege? Daca da, atunci poți citi mai departe acest articol. Dacă nu, do whatever you want.

În cadrul acestui proiect, sunt disponibile două tipuri de carduri: Cardul Privilege și Cardul Privilege Limited Edition. Primul, costă 149 RON, iar al doilea 499. Diferența este că al doilea este în ediție limitată (doar 5000 de persoane îl vor avea) și oferă o serie de beneficii suplimentare. Despre acestea vă voi vorbi în continuare.

Așadar, ce primești:

  • discounturi exclusive și cadouri în rețeaua partenerilor CoolBuy;
  • asigurarea de călătorie inclusă (ORICÂTE călătorii, 30 000 euro) de la GROUPAMA;
  • bilete cumpărate în avans pentru premiere film, teatre, evenimente sportive și culturale;
  • intrări gratuite și reduceri abonamente în săli de sport și activități recreative;
  • asistență auto MIDOCAR (VW, SKODA si AUDI) cu tractare gratuită București + 25Km. Programare în service în max. 3 ore!

Cele de mai sus sunt disponibile pentru ambele tipuri de carduri. Acum este momentul pentru exclusivitatea exclusivităților:

  • Asistență rutieră extinsă. Tractare la nivel național și mașină de schimb de aceeași clasă (!) oferite gratuit;
  • Concierge* (asistență telefonică 9-18, L-V, rezervări, programări, selecție oferte, comisioane);
  • Accesul în club este limitat la un număr maxim de membri care beneficiază de privilegii speciale;
  • Privilegii ultra-exclusive doar pentru membrii Limited Edition.

După cum vedeți, privilegii sunt cu găleata. Depinde de voi dacă vreți sau nu beneficiați de acestea. Prin CoolBuy Card Privilege și CoolBuy Card Privilege Limited Edition veți economisi și veți reduce din grijă. Asta v-o spun din proprie experiență (de exemplu, de circa doi ani folosesc cardul Euro26 care oferă o serie discounturi pentru tineri). Rezultatele se cunosc, iar avantajele, cel puțin la Card Privilege sunt mult mai mari.  M-am bucurat să văd printre parteneri, o serie de agenți economici la care am apelat.

One Reply to “Ai auzit de cardul CoolBuy Card Privilege?”

Comments are closed.