Despre Card Privilege – 5 motive să te bucuri de el

Aminteam acum o săptămână despre CoolBuy Card Club, cu cele două forme ale sale de carduri: Card Privilege și Card Privilege Limited Edition. Acum că știți despre ce este vorba, m-am gândit să postez un top cu cinci motive pentru care este bine să deții și să folosești acest card care îți oferă o serie impresionantă de exclusivități.

Pentru doar 149 de lei, te bucuri de următoarele cinci fericiri:

  1. Discounturi în rețeaua partenerilor CoolBuy Club. Vorbim despre hoteluri, pensiuni, agenții de turism, restaurante, cluburi, puburi, cafenele, cosmetice, vestimentație, clinici medicale și nu numai. Întreaga listă a partenerilor este disponibilă aici.
  2. Asigurare de călătorie inclusă oferită de Groupama (oricâte călătorii, 30 000 de euro);
  3. Posibilitatea de a achiziționa în avans bilete la evenimente, spectacole etc. Cum sună să fii primul care ai biletul pentru spectacolul visurilor tale?
  4. Asistenta auto MIDOCAR (VW, SKODA si AUDI) cu tractare gratuită  în București + 25Km. Programare în service în maxim 3 ore!
  5. Intrări gratuite și reduceri abonamente pentru săli de sport și activități recreative.

Ești gata să fii VIP? CoolBuy Club ți-a pregătit Card Privilege. Îl poți achiziționa de aici: link.

 

2 Replies to “Despre Card Privilege – 5 motive să te bucuri de el”

  1. Azi am decis sa împărtășesc tuturor experiența mea cu acest card. Conform listei de discounturi, trebuia sa beneficiez de 20% reducere la un anumit pub din Centrul Vechi. Cand a venit nota, surpriza, nu au vrut sa imi dea decât 15%. Contactez coolbuy (cei care il vând) si surpriza si mai mare, răspunsul lor a fost ca le pare rău, dar nu au ce face. Asa ca este o mare teapa!

Comments are closed.