5 documentare disponibile prin streaming online

5 documentare disponibile prin streaming online

Între 21 și 27 martie va avea loc One World Romania, cel mai complex festivalul de film documentar din țară, aducând în fiecare an proiecții de top ce țin de drepturile omului. Organizatorii au făcut trei anunțuri astăzi, pe care le transmit mai jos, printre care cinci documentare disponibile prin streaming online.

1. De astăzi, luni, 14 martie, și până joi, 17 martie, toți cei care cumpără abonamentul pentru festival de pe site-ul www.eventbook.ro vor primi un cadou special – 1 DVD încă nelansat în România cu documentarul „Waiting for August”! Filmul realizat de Teodora Ana Mihai a fost prezentat anul trecut în selecția One World Romania.

2. Proiecții la Hollywood Multiplex – câte două în fiecare zi toată săptămâna viitoare. Tot în premieră, una dintre locațiile festivalului va fi un cort instalat în Parcul Colțea. Cortul însuși este o instalație multimedială care vă așteaptă timp de 10 zile cu fotografii urmărind ruta europeană a refugiaților din această toamnă, filme și jocuri video documentare, muzică din Orientul Apropiat și din Africa.

3. Streaming online, gratuit, a 5 filme din selecția One World Romania de anul acesta. Cele 5 filme pe care le puteți vedea anul acesta, în perioada 14-20 martie sunt:„Felvidek. Caught in Between”, „Free”, „Logbook_Serbistan”, „Roboțelul de aur” și „Dreaming of Denmark”.

Paginile unde puteți viziona gratuit filmele sunt:

Vizionare plăcută!

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.