12 zile în care te mai poți înscrie în Shakespeare School Essay Competition

12 zile în care te mai poți înscrie în Shakespeare School Essay Competition

Vrei să exersezi engleza la ea acasă? Mai ai două săptămâni să te înscrii, GRATUIT, la concursul “Shakespeare School Essay Competition”. Poţi intra în competiţie dacă eşti elev de gimnaziu sau liceu, cu vârsta între 11 şi 20 ani. Dacă te afli printre marii câştigători, ai şansa să experimentezi viața într-un campus universitar britanic și să studiezi limba engleză la cele mai înalte standarde.

Tema ediției 2016: #thegenerationgap

 

Ce ai de facut? Scrie un text original în limba engleză prin care să răspunzi la întrebarea ce pot învăţa adulţii de la generaţia ta? Înscrie, apoi, eseul pe site-ul shakespeare-school.ro, până pe 30 martie 2016.

Autorii celor mai bune 30 de eseuri sunt invitaţi în etapa a 2-a a competiţiei: interviul cu profesorii Shakespeare School, în urma căruia se stabileşte ierarhia finală. Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul Festivităţii de premiere, care va avea loc în Bucureşti, în luna iunie 2016.

Premii tentante și utile

Premiile concursului Shakespeare School Essay Competition sunt în valoare totală de peste 5.000 de euro: două tabere în Marea Britanie, cursuri de limba engleză la Shakespeare School, taxe de înscriere la examenele Cambridge, cărţi, dicţionare şi multe alte surprize.

Concursul este inclus în Calendarul Activităților Educative al Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Ambasadorul celei de-a 8-a ediţii „Shakespeare School Essay Competition” este Andy Szekely – speaker, trainer, autor şi antreprenor. Rolul său este acela de a oferi participanţilor un exemplu personal şi profesional de perseverenţă, gândire creativă şi performanţă susţinută prin pasiune.

Mai multe detalii despre temă și regulament se găsesc pe pagina competiției, aici.

Mult succes!

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “12 zile în care te mai poți înscrie în Shakespeare School Essay Competition”

  1. Sunt asa nerabdatoare. Am o nepotica si abia astept sa vad ce face, ca este asa de talentata. Procedura de inscriere este de neinteles pentru mine dar sper ca cea mica se descurca.

Comments are closed.