Webstock 2018. Înscrieri deschise pentru Webstock Awards

Webstock 2018. Înscrieri deschise pentru Webstock Awards

Pe 5 octombrie, în București, are loc Webstock, cel mai mare eveniment din zona de social media din România, o ediție aniversară a evenimentului organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone. Voi participa la conferință în calitate de blogger acreditat.

Ediția din 2018 marchează zece ani de Webstock, moment în care comunitatea națională de social media, de la bloggeri, vloggeri, influenceri la consultanți social media, specialiști în PR, trecând prin alte categorii din zona de social media și digital neenumerate. O prezentare a evenimentului este disponibilă pe site, la adresa 2018.webstock.ro.

Participanții se reunesc și discută tendințe în social media, observă studii de caz și bune practici, urmăresc ce este nou în domeniu și ce s-a mai făcut în ultima perioadă în comunitatea locală. Conferința reprezintă inclusiv o bună oportunitate de networking cu pasionați și specialiști din zona de comunicare.

La momentul acesta, încă se poate solicita acreditare la eveniment, pe site-ul evenimentului. Acestea, în formatul full-day,  vor fi oferite bloggerilor in intervalul 15 august – 15 septembrie. Totodată, există posibilitate de participare cu plată, tot în formatul full day, incluzând conferința, sesiunile paralele tematice și gala de premiere Webstock Awards prin achichitarea unei taxe de participare de 250 RON + TVA.

Premiile Webstock. Sesiune deschisă pentru propuneri

Premiile Webstock Awards, o secțiune tradițională a evenimentului, vor oferi recunoaștere celor mai proiectelor și campaniilor inedite din online, realizate în ultimul an în România.

Sunt două etape ale premierii: propunerile spre nominalizare și jurizarea (preselecția nominalizaților și jurizarea finală). Conform organizatorilor, „se califica acele proiecte care au fost realizate in intervalul 2017 – 2018 (august), se adreseaza publicului roman, sunt dezvoltate de echipe locale si exceleaza in design, functionalitate si continut”, cu o perioadă mai mare pentru categoria „social good”.

Se pot face propuneri pentru Webstock Awards până pe 7 septembrie 2018, acestea putând fi anunțate de orice persoană prin intermediul formularului de pe site-ul Webstock. Dacă propunerile se încadrează în categorie și respectă cerințele, organizatorul va face nominalizări, acestea urmând a fi anunțate începând cu 10 septembrie.

Este important de precizat categoriile pentru propunerile și nominalizările pentru Webstock Awards 2018, detaliile fiecărei categorii și formularul pentru propuneri fiind disponibile aici: publishing, best use of photography, influencer campaigns, bloggers projects, special projects, mobile applications, best podcasts, innovation, best brand on Instagram, best specialised YouTube channel, best use of video in online, best social good campaigns și online personality of the year.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

2 Replies to “Webstock 2018. Înscrieri deschise pentru Webstock Awards”

Comments are closed.