Trei parcuri din București vor găzdui biblioteci în aer liber

Parcul Cărților – biblioteci în aer liber

Parcurile Cișmigiu, Alexandru Ioan Cuza (IOR) și Tineretului se vor transforma în biblioteci în aer liber, într-o inițiativă a Editurii Litera pentru perioada 8 iulie – 31 august.

Colecțiile pe care le puteți lectura în cele trei parcuri

În această vară Litera oferă tuturor împătimiților de lectură posibilitatea de a citi și răsfoi peste 100 de cărți din oferta sa editorială: povești cu eroi și zâne sau cărți de neuitat ale copilăriei pentru cei mici, ficțiune, istorie, cărți practice și de divertisment pentru cei mari.

În parcurile Cișmigiu, Alexandru Ioan Cuza și Tineretului vor fi amenajate biblioteci de unde cititorii pot împrumuta, pe parcursul unei zile, orice carte își doresc. Volumele pe care le veți regăsi în biblioteci fac parte din colecțiile consacrate ale Editurii Litera: Bestseller, Premium, Thriller, Nobel, seria de autor Alice Munro – câștigătoarea premiului Nobel pentru Literatură în  anul 2013, Sănătate și nutriție, Biblioteca pentru toți copiii, Disney, Disney English, Marvel, Tom
și Jerry.

Bibliotecile Litera se află în:

  • Parcul Cișmigiu: intrarea de la Conservator, lângă restaurantul La bibliotecă;
  • Parcul Tineretului: Parcul Lumea Copiilor, Grădina Valorilor Românești
  • Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR): intrarea Liviu Rebreanu

Mai multe detalii despre biblioteci (program, regulament) puteți găsi pe site-ul litera.ro.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.