S-a lansat AllView Viva i7

Intitulată cea mai accesibila tableta cu procesor Intel Atom si display IPS din gamă, AllView Viva i7 este un device al producătorului brașovean care vine în fața posibililor clienți cu o soluție adecvată la un preț accesibil. Tableta AllView Viva i7 este disponibilă la precomandă pentru 349 RON.

Detalii tehnice AllView Viva i7

Procesorul Intel® Atom™ Dual Core cu frecvența de 1,2 GHz  este susținut de soluția grafică PowerVR SGX544MP și 1 GB memorie RAM. Vine cu memoria internă de 8 GB, care poate fi extinsă cu până la 32 GB prin intermediul unui card MicroSD.

Display-ul de 7” utilizează tehnologia IPS (In-plane switching) care ofera un unghi de vizualizare excelent și afișează imagini în culori naturale. Rezoluția de 1024 x 600 px asigură claritatea detaliilor. Viva i7 dispune de conexiunea Bluetooth care permite conectarea device-ului la diverse accesorii și facilitează transferul de date.

Cele 2 camere foto de 2MP si 0,3 MP permit utilizatorilor să realizeze fotografii, filmări și apeluri video prin intermediul aplicațiilor de socializare. Disponibilă în două variante de culoare, alb sidef și negru mat rubber, Viva i7 are un design ergonomic și elegant, fiind ușor de utilizat și transportat.

Câteva idei cu privire la AllView Viva i7

M-am uitat repede pe site să văd cât este autonomia bateriei, dat fiind că eu nu sunt un mare amator al jocurilor, deși configurația tabletei este destul de flexibilă cu acest aspect. 3,5 ore de utilizare continuă. Acest aspect poate fi cu dus și întors. Personal, folosesc tableta ca rezervă pentru momentele în care nu mai am baterie la smartphone, în avion, în tren (când nu am o carte) sau când am de verificat statistici, rapoarte și prezentări. Pentru astfel de momente, cele 3,5 ore sunt suficiente. Raportându-ne la preț, din nou, utilizarea continuă de 3,5 ore nu ar trebui să surprindă. Practic, cred că e nevoie de mai mult.

Concluzionez precizând că este o tabletă low-cost care se ridică, cel puțin din punct de vedere al specificațiilor, la acest nivel. Găsiți mai multe informații pe site-ul allview.ro. 350 de RON înseamnă în jur de 100 de dolari. Nu am făcut, de această dată, comparație cu alte produse low-cost la aceste prețuri, dar cred că tot prin jurul acestor caracteristici se găsesc. Este, într-adevăr, cea mai accesibilă din gamă cu procesor Intel Atom și display IPS.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.