O nouă reţea de advertising în online

Te-ai gândit vreodată la advertoriale? Nu ştiţi ce sunt? Google vă stă la dispoziţie pentru mai multe detalii, iar eu vă spun că definiţia corectă pentru advertoriale ( sau mai degrabă o expresie sinonimică) este aceea de articole sponsorizate.

O nouă reţea de bloguri s-a lansat – articole-sponsorizate.ro. Numai de bine pentru bloggerii din România. Reţeaua are doi fondatori : Co-fondator Ursachi Andrei şi Co-fondator Şotropa Eugen, iar în acest moment activitatea juridică se desfăşoară pe compania SC European Advertising Network SRL. Reţeaua a fost pornita în luna iulie 2011 şi se lucrează permanent la structuarea şi îmbunătăţirea ei.

Cu toţii ştim că pentru dezvoltarea bloggerilor este nevoie de bani. Soluţia este reprezentată de advertoriale. Acestea aduc bani în cont şi, pe urmă, pot fi folosiţi pentru hosting, domenii, proiecte emergente etc. În prezent, pe piaţa românească este foarte greu să găseşti companii interesate de advertoriale.

Pe .com este altă situaţie legată de advertoriale. Acolo sunt mai multe reţele, companiile au deja o istorie în lucrul cu online-ul. Sunt câţiva ani în viitor, dar România merge în direcţia potrivită.