MobiliCASA.ro, mobila ta vine de pe net (P)

Articol acesta vă va prezenta un magazin online de unde puteți să achiziționați mobila pe care o doriți pentru casa dumneavoastră, pentru camera în care locuiți sau, de ce nu, pentru a-i sfătui pe cei din jur să facă o alegere bună cu privire la modul în care își vor decora locuința cu mobilier MobiliCASA.ro.

MobiliCASA.ro este spațiul virtual unde veți putea găsi, cumpăra și cumpăra produse aparținând unor categorii precum:

  • mobilă casă;
  • mobilă birou;
  • saltele;
  • scaune și mese;
  • canapele;
  • uși glisante;
  • horeca;
  • electrocasnice.

Oferă, așadar, o bază demnă luat în considerare pentru amenajarea locuinței. Numărul de produse disponibile, calitatea și tipul acestor obiecte reprezintă argumentele perfecte pentru o sesiune de shopping pentru casa ta.

MobiliCASA.ro. Trei semne de luat în considerare

Profesionalism

Echipa din spatele acestui proiect are bucuria de a fi apreciată de 20 000 de clienți ai produselor de mobilier pe care le-a comercializat prin intermediul site-ului. Experiența pe care o au specialiștii magazinului online recomandat vine din cei opt ani de implicare densă în acest domeniu. Ca atara, au învățat, au aplicat și au avut rezultate serioase în comerțul cu mobilă.

Proiectare și design gratuit

Pe site, veți putea găsi galerii impresionante cu proiectele realizate de-a lungul timpului. Practic, modul în care creează mobila pentru amenajările interioare unice aduce un plus. Online sau la telefon, prin descrierea, schița sau poza pe care o aveți, consultanții vă vor consilia și vă vor face oferte personalizate.

Garanția de 36 de luni

Mobilierul realizat și comercializat se bucură de o garanție de 36 de luni (3 ani). Acest serviciu poziționează clientul pe primul loc, diferit de multe alte medii în care produsele mobiliere sunt comercializate. 3 ani reprezintă un timp cu adevărat intens, dar pentru care veți avea parte de garanția MobiliCASA.ro.

Ca ultime aspecte pe care doresc să le includ în această recomandare, se găsesc o serie de caracteristici de bază care sunt asigurate: flexibilitatea, gama completă (mobilă de birou, mobilă de bucătărie, mobilă de baie, living, dormitor și așa mai departe), experiența, comenzile livrate la timp, suportul telefonic extins sau online. Eu deja m-am abonat la newsletter. De asemenea, ca modalități de plată, se află plata în numerar, la livrare, prin transfer bancar, online prin card. Procesatorul fiind PayU, VISA, VISA Electron, Master Card, Maestro, dar și PayPal se află printre modalitățile de plată online. Cumpărături plăcute!

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.