Mențiune la concursul național „Micul Antreprenor”

Aseară, pe blog, publicam un articol despre participarea la concursul național „Micul Antreprenor”, ediția a II-a, proiect în inclus în Calendarul Activităților Educative Naționale pentru anul școlar 2012-2013. Astăzi, anunț că echipa de la Colegiul Național „Unirea” pe care am coordonat-o s-a întors și cu o mențiune acasă.

Astăzi, vă anunț că proiectul cu care am participat, în urma jurizării, a obținut mențiune. Am participat la acest concurs desfășurat la Slobozia, jud. Ialomița, alături de Codrin Bostan, vicepreședinte al Consiliului Școlar al Elevilor, din echipa de proiect mai făcând parte, tot de la Colegiul Național „Unirea”, Valentina Tănase (președinte Consiliul Școlar al Elevilor), Alexandra Argatu și Mirela Costache (voluntari ai Consiliului Școlar al Elevilor), însă, din motive obiective, neputându-se deplasa în acest weekend.

Firma promovată în cadrul târgului antreprenorial desfășurat de către Consiliul Județean al Elevilor Ialomița, alături de Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale, Consiliului Județean Ialomița, Primăriei Municipiului Slobozia, Waterfall Edu și ProiectIS, este o agenție de PR axată pe mediul online, în special. Acestea au putut fi vizitate de către cetățeni între orele 10 și 13 în Piața Revoluției din centrul orașului.

Mă bucur că un proiect de afacere în online obține mențiune la un concurs în care majoritatea ideilor de afaceri, cu excepția acestuia, se axau pe offline. Am fost mulțumit când am văzut trecătorii care veneau și puneam întrebări legat de domeniul nostru de activitatea, ceea ce facem și cum putem să îi ajutăm în proiectele pe care ei le desfășoară.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

2 Replies to “Mențiune la concursul național „Micul Antreprenor””

Comments are closed.