Mențiune pentru CȘE CNU la Concursul Naționa de Proiecte „Parteneriat în Educație – Prezent și Perspective”

Sunt mândru că o structură în care am fost doi ani președinte și în care sunt, în prezent, senior, continuă se se dezvolte într-un mod admirabil. Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național „Unirea” dovedește acest lucru încă o dată.

Proaspăt înființat acum aproape două luni, Consiliul Școlar al Elevilor Junior nu numai că organizează diverse activități pentru tinerii de gimnaziu, dar proiectul a reușit să se întoarcă cu o mențiune de la Sulina, jud. Tulcea, unde a avut loc cea de-a XIII-a ediție a concursului național de proiecte „Parteneriat în Educație – Prezent și Perspective”.

Această primă participarea la acest concurs, la secțiunea civism, este îmbucurătoare, ținând cont de importanța pe planul Consiliului Școlar al Elevilor a activității, precum și de faptul că a fost, după câțiva ani, singurul proiect din Vrancea participant la acest concurs național. Proiectul a fost prezentat la Sulina de Codrin Bostan, vicepreședinte al Consiliului Școlar al Elevilor.

Mai detalii despre activitatea CȘE CNU puteți găsi pe blogul csecnu.blogspot.ro.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “Mențiune pentru CȘE CNU la Concursul Naționa de Proiecte „Parteneriat în Educație – Prezent și Perspective””

Comments are closed.