Link-urile zilei – 30 martie 2013

Vorbim despre o platformă nouă a recrutorilor în căutare de talente licențiate. Asociația Națională a Recrutorilor este de vină pentru asta. Mai multe detalii puteți găsi aici.

Imparte.ro prezintă o serie de sfaturi pentru ONG pentru a putea strânge mai mulți participanți care să redirecționeze 2% din impozitul pe venit. Detaliile sunt disponibile aici.

Intership @ Interrights, Londra. Trei luni plătite cu un grant lunar de 1300 lire. Puteți aplica până pe 5 aprilie, iar doritorul trebuie să licențiat în drept, să aibă experiența în drepturile omului, să fie atras de lucrul pe partea de LGBT. Detalii aici. Cunoașterea unei limbi est-europene reprezintă un avantaj.

Povestea cu liftul și soborul de preoți m-a amuzat îngrozitor de rău. Este unul dintre momentele în care se adeverește sintagma „eterna și fascinanta Românie”. Detalii aici.

Nu sunt eroi naționale, dar se pare că au contribuit la promovarea imaginii României destul de mult. Mă întreb de ce nu ieșim la export cu tradițiile și cu muzica noastră populară? Acești patru români au făcut înconjurul lumii pe jos. Doar unul s-a întors. Citește povestea lor aici. Ei sunt patru Phileas Fogg reali. Să ne rugăm de Hollywood să spună povestea lor?