La Cluj pentru Adunarea Generală Extraordinară a Consiliului Național al Elevilor

Astăzi, plec la Cluj – Napoca pentru a lua parte la Adunarea Generală Extraordinară a Consiliului Național al Elevilor. Vor participa președinții consiliilor județene ale elevilor din întreaga țară, alături de membrii biroului de presă al Consiliului Național al Elevilor. Acesta este și motivul pentru care ajung acolo.

Printre punctele de pe ordinea întâlnirii se află subiecte precum revizuirea Regulamentului de Organizare și Funcționare al Consiliului Național al Elevilor, Statului Elevului, dar și planul de activități al Consiliului Elevilor. Pe parcurs, o să revin cu detalii.

Adunarea începe mâine și se va încheia marți, 30 aprilie, la amiază. Deschiderea are loc mâine. Evenimentul este organizat de Consiliul Național al Elevilor prin Biroul Executiv și Consiliul Județean al Elevilor Cluj,

Este prima oară când voi păși în județul Cluj. Va fi un program încărcat, dar productiv. Subiectele abordate sunt de o mare necesitate pentru elevii din România. Mă bucur că se acționează pentru îmbunătățirea rolului acestora și democratizarea școlilor.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

2 Replies to “La Cluj pentru Adunarea Generală Extraordinară a Consiliului Național al Elevilor”

Comments are closed.