JCI București anunță o nouă ediție a programului “Tineri antreprenori”

JCI București anunță o nouă ediție a programului “Tineri antreprenori”

Antreprenorii aflați la început de drum au ocazia să ia parte la o școală de antreprenoriat organizată de Junior Chamber International București, un program de zece săptămâni în care participanții vor lua parte la opt sesiuni de training și ateliere specializate și trei întâlniri cu mentori dedicați.

Programul ți se adresează dacă ești într-una dintre următoarele situații, după cum explica JCI:

  • ai deja o afacere, un produs, un serviciu sau mai multe, iar business-ul tau este in dezvoltare, sau
  • afacerea, produsul, serviciul tău sunt în stadiul de idee bine definită, validată sau in curs de validare, care poate fi pusă în practică în urmatoarele 6 luni.

Te poți înscrie până pe 14 septembrie completând formularul disponibil la adresa tineriantreprenori.ro/2017, costul programului fiind de 650 RON în această perioadă.

Programul va începe în 18 septembrie, cu un eveniment de lansare, în cadrul căruia participanții, vorbitorii, mentorii și reprezentanții presei vor avea ocazia de a se cunoaște la un cocktail party, într-un cadru informal.

De menționat că programul evenimentului este disponibil și pe site-ul proiectului.

imagine: JCI București

Programul se va încheia cu prezentarea planurilor de afaceri în fața unui juriu care va decide care sunt cele mai bune planuri de afaceri. Câștigătorii primelor trei locuri vor primi premii din partea partenerilor, constând în sesiuni de formare axate pe dezvoltare personală și pe afaceri, consultanță specializată, programe de teambuilding și multe altele.

Despre organizatori:

JCI Bucureşti este prima organizaţie locală JCI înfiinţată în România, la sfârşitul lui 2002. De-a lungul timpului, membrii JCI Bucureşti au contribuit activ la înfiinţarea majorităţii organizaţiilor locale ale JCI în România. Organizația îşi propune să formeze cea mai importantă comunitate de tineri lideri, întreprinzători şi manageri din România, să promoveze spiritul antreprenorial în rândul tinerilor şi să influenţeze pozitiv politicile publice.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.