Cum a fost la bac la biologie?

Ei, bine, dragii moșului, dacă ați fost cuminți veți afla citind în următoarele rânduri. Bacalaureatul la biologie a fost, din nou, prea simplu. Procentele vor crește simțitor anul acesta și toată lumea va fi fericită, căci analfabeții care vor lua bacul vor fi mulțumiți și vor merge la vot de plăcere.

Vă spuneam de română, despre matematică și despre biologie. Diferența dintre elevii buni și cei foarte buni nu poate fi făcută decât de neatenție, căci subiectele au fost foarte ușoare, ridicol de ușoare. O spun în calitatea unui elev bunicel care nu s-a străduit să învețe la biologie și la română și care era pregătit de un 5 la matematică.

Faptul că au fost ușoare nu este îmbucurător pentru că ne îmbătăm, încă o dată, cu apă. Dar stați. Dacă ai bacul, mergi la facultate și plătești o taxă de înscriere, deci nu trăiești degeaba. Cât despre circul de la televizor, nu este decât o iluzie. În plus, merită să fie arestați pentru ceea ce au făcut. Din nefericire, astfel de practici încă se fac în multe locuri.

Revenind la subiectul dificultății probei de biologie vegetală și animală, aceasta se încadrează între ușor și foarte ușor. O singură răsfoire a manualului sau prezența la câteva ore ar trebui să fie suficientă nu numai să treci, dar și să iei o notă peste 8. Despre mine, am terminat în 50 de minute, am așteptat 40 de minute pentru ca timpul petrecut cu subiectele în față să atingă minimul de 90 minute și am plecat.

Concluzia: „examenul maturității” a picat examenul de maturitate.

P.S.: Din câte am înțeles, la fel de simplă a fost și proba la geografie și nu numai.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

4 Replies to “Cum a fost la bac la biologie?”

  1. Eu am avut ceva probleme, nu prea am invatat la biologie deoarece nu prea o inteleg. Sper sa iau un 7/8 deoarece am scris mult si bine. Te-ai descurcat la restul materilor?

  2. Eu am dat pe partea de anatomie și genetică (mi s-a părut mai accesibilă).Iar subiectele au fost foarte ușoare (în afară de cel cu simpaticul și parasimpaticul inimii)

Comments are closed.