Colocviu C.A.E.S.A.R. dedicat oportunităților de dezvoltare ale turismului românesc

C.A.E.S.A.R. Turism în România 2030 este primul colocviu C.A.E.S.A.R. dedicat oportunităților de dezvoltare ale turismului românesc. C.A.E.S.A.R. Turism în România 2030 oferă tinerilor pasionați de turism oportunitatea de a se implica în dezvoltarea turismului din România.

Evenimentul va include dezbateri, prezentări și propuneri în cadrul unor grupuri de expertiză, reunind cei mai buni studenți și absolvenți români din țară și din străinătate, cu experiență sau pregătire relevantă în domeniul turismului, precum și experți consacrați din industria turistică românească.

Sunt disponibile 40 de locuri și te poți înscrie completând formularul de înscriere de aici și trimițând CV-ul tău până la data de 7 iulie 2013 la adresa de e-mail turism@caesar-romania.eu. Limba și formatul nu au importanță, contează realizările în domeniul tău de expertiză. Totodată, poți recomanda participanți prin intermediul formularului acesta.

Grupurile de expertiză se vor concentra pe următoarele teme:

  • Analiza resurselor umane, naturale și culturale ale României;
  • Mediul de business, tehnologie și infrastructură – factori exponențiali pentru dezvoltarea turismului;
  • Mediul legislativ și proceduri în turism;
  • Elemente de branding și avantaje competitive ale României.

Colocviul își propune identificarea principalelor direcții de dezvoltare și promovare a turismului în România, pe orizontul de timp 2030, precum și propunerea unor proiecte viabile în domeniu, cu impact major pe termen lung.

Evenimentul este organizat de C.A.E.S.A.R., Liga Studenților Români din Străinătate și Young Skal.

 

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.