Coca Cola celebrează #ZiuaSărutului

Coca Cola celebrează #ZiuaSărutului

Pe 6 iulie este Ziua Internațională a Sărutului, motiv pentru care Coca Cola lansează o nouă campanie. #ShareaKiss este numele ei și își dorește să surprindă fanii prin experiențe de neuitat.

Începând de săptămâna aceasta, consumatorii sunt așteptați pe platforma „Kissing Spots” unde pot interacționa cu harta digitală Coca-Cola, în care vor descoperi cele mai bune locuri de furat sau de oferit săruturi.1

Campania derulată de Coca Cola este mai largă. Astfel, ea cuprinde locuri amenajate amenajate, în zonele centrale, parcuri și cinematografe, în care te poți bucura de un sărut răcoritor alături de persoana iubită sau de cei dragi.  Accesând Periscope – una dintre cele mai noi aplicații Twitter, consumatorii pot trimite în timp real, prin livestream, săruturi virtuale celor dragi, dar pot răspunde și probelor #ShareaKiss, din partea contului @CocaColaRomania, doar cu ajutorul telefonului mobil.

  1. Platforma va fi disponibilă începând cu această săptămână, iar cei ce doresc să contribuie la construirea hărții Coca-Cola cu locuri de sărutat din România o pot face în câțiva pași simpli: accesează platforma online, aleg locul preferat și îl arată tuturor. []

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.