Cele cinci ştiri de weekend (I)

Despre drumul spre a deveni un bun muncitor

Acest discurs, deşi este scris doar pentru a ieşi în evidenţă pentru că toţi ştim că liceul, facultatea, masterul ş.a.m.d. nu îţi asigură viaţa de super erou pe care o visai, ci că te pregăteşte într-un domeniu pentru a munci acolo, este interesant. Link.

Reiffeisen Comunităţi, concurs de proiecte la a treia ediţie

Reiffeisen dă startul celei de-a treia ediţii a programului de finanţare Reiffeisen Comunităţi, prin care vor fi finanţate proiecte locale de până la 5000 euro, fiind puşi 100 000 euro la bătaie. Domenii: educaţie financiară şi antreprenorială, sport, protecţia mediului, sănătătate şi servicii sociale. Concursul are două etape. Grăbiţi-vă, căci prima se încheie pe 2 august. Regulamentul este disponibil aici.

Promisiuni nerespectate la nivelul Ministerului Sănătăţii

În HotNews apare un articol despre promisiuni nerespectate la nivelul Ministerului Sănătăţii şi, totodată, despre cum au fost ocolite unele decizii importante pentru sistemul sanitar românesc, unul aflat la pământ în care pacienţii mor cu zile. Articolul este disponibil aici.

Mi-am făcut pagină Facebook

Unii ar putea spune că m-am plictisit, alţii ar putea spune că am întrecut încă o dată culmea penibilului. Pot fi amândouă, dar mi-am făcut pagină pe Facebook pentru a nu mai da accept tuturor. Ştiu, veţi spune că există posibilitatea abonării, dar nu am de gând să fac toate postările publice. Link.

Irakul cumpără armament din USA

Irakul va cumpăra armament în valoare de două miliarde de dolari de la… americani. Păi cum poţi instaura democraţia într-un mod profitabil, dacă nu printr-un război şi printr-un program de acest gen dezvoltat ulterior? Povestea iniţială era alta: 4,2 miliarde de dolari pentru armament din Moscova, afacerea cu ruşii picând datorită suspiciunilor de corupţie. Detalii în Economica.net.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “Cele cinci ştiri de weekend (I)”

Comments are closed.