AllView a lansat V1 Viper, cel mai nou smartphone din gama firmei

Astăzi, 20 iunie, compania românească AllView, producătoare de tablete, telefoane mobile dual-sim precum și de alte gadgeturi interesante, a lansat pe piață smartphone-ul V1 Viper.

Allview introduce urmatorul pas in evolutia smartphone-ului: V1 Viper. Dotat cu un procesor Quad Core de 1,2 GHz si un ecran IPS LCD de 4,7” cu Gorilla Glass, acesta se pozitioneaza cu fermitate in topul celor mai performante smartphone-uri din Romania.
Sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean ii asigura randamentul si viteza necesara; iar conectivitatea 3G cu viteza download de pana la 21,6 Mbps il desavarsesc ca un adevarat lider. Provenind din familia Allview, V1 Viper ofera functionalitatea dual-SIM.
Toate aceste caracteristici se imbina cu armonie intr-un design atragator si ultra slim de doar 7,9 mm grosime.

Mă bucur să văd că se lărgește gama produselor AllView. Eu, unul, în momentul acesta folosesc un telefon mobil AllView și, în următoare luni, cel mai probabil, voi trece la un smartphone dual-sim tot… AllView. Acum aștept să îmi creez o părere clară despre posibilitățile pe care le am și să analizez și raportul preț-nevoi-performanțe.

Dacă acum nouă zile, publicam un articol pe blog despre produsul P5 QMax, în care precizam că sunt mulțumit de dotările cu care vine, vă voi prezenta și acum câteva aspecte care mi-au atras atenția la V1 Viper (preț 1299 RON):

  • rezoluție HD de 1280 x 720 px, 312dpi;
  • protecție garantată de Gorilla Glass;
  • 7.9 mm (cel mai subțire smartphone din gama AllView);
  • amplificatorului audio Yamaha integrat și sistemul DTS (Digital True Surround).

Acestea sunt principalele caracteristici care m-au atras. Ce părere ai despre ultimele lansări făcute de AllView?

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “AllView a lansat V1 Viper, cel mai nou smartphone din gama firmei”

Comments are closed.