Despre AllView P5 Qmax

A fost lansat acum câteva zile și, așa cum v-am ținut la curent și cu alte lansări din lumea smartphone-urilor AllView, P5 Qmax are ce arăta.

Noul P5 Qmax reprezinta combinatia perfecta intre o tableta si un smartphone. Echipat cu cel mai generos ecran din gama telefoanelor Allview – de 5,3” – este solutia care satisface toate cerintele tale multimedia si de comunicare. Beneficiind de un design atragator si compact, P5 Qmax este modelat pentru palma ta, iar procesorul quad-core de 1,2 GHz asigura puterea necesara unei performante superioare. Acest smartphone dual-SIM ruleaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean care te va surprinde prin performanta superioara.

Așadar, vorbim de un ecran tactil generos, un dual sim precum toate produsele din categoria sa produse de AllView și de un procesor quad-core de 1,2 GHz. Toate acestea, alături de alte specifcații (pe care le puteți găsi aici) la doar 1199 RON.

Personal, m-am bucurat când am citit faptul că acest model de smartphone AllView are o autonomie sporită a bateriei: 480 de minute in convorbire si 400 de ore in stand-by. Și asta nu e tot. Al doilea punct de atracție în viziunea mea este capacitatea de rulare video HD.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

3 Replies to “Despre AllView P5 Qmax”

  1. Procesorul Quad Core mareste performantele smartphone-ului si permite rularea fluenta a jocurilor si a aplicatiilor.

  2. am vrut sa-mi iau tableta inainte de a pleca in concediu; dar pana la urma m-am decis sa achizitionez acest model (si bine am facut :); a indeplinit cu brio functia de GPS; sunetul e clar, semnalul nu oscileaza, bateria ma tine cam 2-3 zile (l-am utilizat sporaldic ); se conecteaza repete la internet atat prin WiFi cat si prin 3G; touchscreenul este sensibil la atingere! de la o scara de la 1-10 situez acest produs la nivelul 9-10!

Comments are closed.