3 Day Startup ajunge la Cluj-Napoca

Îmi face plăcere să anunț un eveniment extrem de tentant și interesant pentru tineri, ale cărui informații le-am primit recent: 3 Day Startup Cluj-Napoca, o șansă pentru tinerii cu înclinații sau tentații antreprenoriale. Pe scurt, o oportunitate faină de dezvoltare personală și, cu potențial, de a atinge și punctul profesional, fără să fie doar sintagma întâlnită peste tot, pentru tinerii studenți clujeni. Evenimentul are loc între 14 și 16 noiembrie, dar este precedat de două sesiuni de informare. Prima dintre ele are loc la  UTCN, Rectorat, Str. Memorandumului, Sala P23, pe  6 octombrie 2014, ora 14,00.

Informații despre 3 Day Startup Cluj-Napoca

Despre conceptul 3 Day Startup

Conceptul provine de pe teritoriu american, de la University of Texas at Austin, când a fost înființat un proiect similar în 2008. Scopul său este încurajarea dezvoltării startup-urilor de către tinerii studenți și să stimuleze capacitățile antreprenoriale în jurul acestora.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.