Tableta E-Boda Revo R75, pentru tineri, a fost lansată

Ce poți face, ca student, cu o tabletă low-cost?

Înainte de a vă spune despre ce este vorba și legătura din titlu, menționez că am o tabletă similară pe care o iau cu mine aproape de fiecare dată când merg la facultate. Nu este o cerință obligatorie, însă păstrez în cloud majoritatea articolelor de specialitate, literaturii de specialitate, iar unele teme practice pentru care ai nevoie de internet sau PC necesită niște funcții care pot fi rezolvate de pe tabletă.

De asemenea, în tot campusul, unul imens (inclusiv în cantină), mă pot conecta la internet prin wi-fi prin intermediul rețelei private a universității disponibilă studenților pe baza unei adrese de e-mail specifică pentru studenți și a unei parole. Într-un spațiu virtual special, găsim ghiduri, lecții virtuale, cursuri, interacționăm cu profesorii și vedem termenele limită, trimitem lucrările, vedem notele. Tot acolo, putem să face comanda pentru abonamentul pentru mijloacele de transport în comun sau pentru meniul de luat acasă de la cantină.

Mai mult, folosesc tabletă alături de Google Docs pentru a lua notițele importante, pentru a mai comunica din când în când, pentru a mai deschide un clip de pe YouTube sau, destul de mult, pentru a citi. Sunt câteva dintre task-urile pe care le poți rezolva foarte simplu, ca licean sau student, cu o tabletă modestă, dar utilă. În această categorie intră și E-Boda Revo R75.

E-Boda Revo R75 – informații tehnice și funcții speciale

 E-Boda lansează o nouă tabletă pe segmentul de diagonală de 7” adresată tinerilor. Revo R75 este cea mai nouă tabletă din portofoliul E-Boda și a fost creată pentru utilizatorii tineri, care își doresc un gadget simplu, practic și ușor de utilizat. Indiferent dacă este folosit pentru studiu, navigarea pe Internet sau pentru divertisment în timpul liber sau vacanță, dispozitivul încorporează un display de 7”, procesor Quad Core de 1 GHz, memorie RAM de 1GB și rulează sistemul de operare Android 4.2 pentru o mai bună experiență de utilizare. Modelul Revo R75 este disponibil în două variante de culori, alb și negru, pe www.e-boda.ro și în magazinele partenere la prețul recomandat de 329 lei.

Revo R75 integrează un display de 7” cu tehnologie LED și are capacitatea de a reda imaginile la o rezoluție de 1024×600, permițând astfel o bună vizualizare a cărților electronice sau graficelor din manualele de studiu. În plus, tableta are o autonomie de 4 ore în modul de lucru intens, oferind mai multă libertate de mișcare în afara bibliotecilor sau zonelor în care dispozitivul poate fi încărcat. Cu un spațiu de stocare de 8GB care poate fi extins cu până la 32 GB cu ajutorul unui card de memorie, conținutul tabletei poate fi disponibil oriunde, oferind posibilitatea de studiu în aer liber sau navigare pe Internet și acces la aplicații mobile.

Pentru o experiență de studiu completă, tableta poate fi accesorizată cu boxe și tastatură din gama COMPANION sau poate fi conectată la alte dispozitive fixe prin intermediul dispozitivului Full Stream, devenind astfel un instrument de lucru util. În plus, utilizatorii pot accesa filmele, emisiunile și posturile TV preferate prin intermediul aplicațiilor Seenow și Antena Play preinstalate.

Carcasa tabletei este realizată din materiale rezistente care îi oferă o protecție sporită, ce poate fi dublată de husele speciale E-Boda. Cu un design compact și elegant, tableta este ușor de transportat, oferind utilizatorului posibilitatea de a studia în locurile preferate, departe de agitația orașului. Astfel, Revo R75  devine partenerul ideal pentru studiu sau relaxare.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.