Voi va jucati?

Intrebarea pare banala, insa ma refer, exact, la banalele jocuri pe PC. Asadar, va jucati?

Sa va spun parerea mea: recunosc ca joc, din cand in cand Football Manager. Se intampla ca Internetul sa nu imi mearga o data la cateva saptamani, deci ma joc FM.

Consider ca jocurile pe PC gen Assassin’s Creed, NFS, GTA, Crysis, ( lista ramane deschisa) nu reprezinta altceva decat o modalitate tampita de a-ti pierde timpul. Sa nu uitam de jocurile online de genul Metin, jocuri din care nu ai ce invata, ci nu fac altceva decat sa provoace dependenta.

Dragii mei, sunteti constienti de timpul pe care il irosit introducand bani in buzunarele companiilor  ce le produc? Sa nu uit de jocurile online browser-based…

Nu am vazut niciun astfel de joc care sa isi merite banii, care sa isi merite timpul, care sa isi merite spatiul pe HDD si memoria RAM pe care o consuma in timp ce ruleaza sau dependenta pe care o provoaca.

Oare timpul acela nu poate fi folosit intr-un mod constructiv? Oare alta modalitate de odihna nu se poate gasi? Oare nu se poate face altceva?

 

 

5 Replies to “Voi va jucati?”

  1. Da. Joc in general cu masini, misiuni, strategie si shooter. Imi place: NFS MW/CARBOM/UC/SHIFT. Flat Out 2, Spriter Cell asta ultimu, Hitman 4, DFX2, The Godfather, San Andreas, Gta IV si m-ai am dar trebuie sa plec afara.

  2. farate lasativa de de tot felu de jocuri tampite si jucati si voi metin2 acolo trebe sa muncesti pt iteme sa faci level si multe chesti interesant nu fifa ala e cel mai futut joc metin2 daca nu stiti e pe top1 in jocuri online apoi vine counter-strike

Comments are closed.