Vincon Romania s-a întors cu două medalii de la Concours Mondial de Bruxelles

Concours Mondial de Bruxelles a reunit peste 8200 de vinuri din întreaga lume în competiție din 50 de țări producătoare. Vinurile Vincon România au adus acasă cu două medalii, una de aur și una de argint, dovedind încă o dată calitatea acestora și meritul promovării vinurilor românești și României peste graniță.

Cine sunt premianții? Medalia de aur a fost câștigată cu Ambrosio Cabernet Sauvignon 2008 şi medalia de argint cu Tămâioasa Românească 1996 Comoara Pivniţei.

Cabernet Sauvignon 2008 face parte din gama super premium Ambrosio, destinată segmentului HoReCa şi este un vin  ce impresionează  prin caracterul fructuos, intens colorat, cu tentă violacee în faza tânără şi rubinie la vârsta de peste 2 ani. Prin toate caracteristicile sale vinul exprimă vigoare, virilitate şi fortă având cea mai aleasă şi mai solidă reputaţie.

Tămâioasa Romanească 1996 Comoara Pivniţei este un vin alb, dulce, din familia soiurilor aromate, cu o remarcabilă prospeţime în pofida anului de recoltă, a învechirii. Vinul şi-a echilibrat complexul aromatic: miere de albine, flori de salcâm, pepene galben şi ananas, devenind astfel un adevărat rafinament.  Caracterul dulce oferă vinului maximum de potenţial gusto-olfactiv.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.