Videoclip: Rise Against – I don’t want to be here anymore

Pentru cei care nu știu, Rise Against este una din trupele mele rock favorite. Reușesc ca în confuzia muzicală actuală să aibă un stil propriu, iar melodiile acestora au un mesaj. Îi ascult constant de aproximativ trei ani, timp în care nu a fost nicio vacanță în care să nu îi pun în playlist sau vreun moment în care să nu îi am în telefon.

Rise Against – I don’t want to be here anymore

Acum, au lansat videoclipul melodiei I don’t want to be here anymore, melodie pe care o recomand. Încorporez videoclipul de pe VEVO aici:

Trupa are curajul să transmită mesaje și idei politice prin melodii

Unul dintre motivele pentru care m-au captat melodiile acestei trupe este că reușesc să aibă un puternic mesaj politic. În prezent, nu prea mai avem melodii care să activeze populația pe teme sensibile din punct de vedere politic. Rise Against reușește să creeze awareness. Unii spun că pozițiile acestora sunt de stânga1. Eu aș spune că sunt moderate, că sunt, într-adevăr, contrar ideilor promovate de republicani în Statele Unite2 și că reușesc să atingă imaginea de ansamblu: omul.

  1. în mod tradițional []
  2. clivajul stânga-dreapta nu prea se aplică în Statele Unite, deși sunt câteva asemănări ideologice []

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.