Un nou joc dezvoltat în București lansat de King: Gospo’s Great Adventure

Gospo’s Great Adventure

Gospo’s Great Adventure este un joc de tip casual cu elemente de puzzle şi va fi disponibil utilizatorilor din întreaga lume pe platforma King.com, începând cu data de 19 septembrie pentru abonaţii site-ului şi 23 septembrie pentru toţi membrii site-ului.

Realizat de echipa din București

La dezvoltarea acestui titlu a lucrat o singură echipă de prototipare de la studioul din București, iar timpul necesar finalizării versiunii pentru platforma King.com a fost de 4 luni. Gospo’s Great Adventure este tot un joc casual de tip puzzle, însă aduce un gameplay ușor diferit de celelalte jocuri din portofoliu. Acesta presupune o combinație de elemente din Candy Crush Saga și Pet Rescue Saga cu câteva elemente de fizică. Jocul va fi disponibil pe platforma King.com pe 19 septembrie doar pentru abonaţii site-ului, iar începând cu 23 septembrie pentru toţi membrii site-ului. Astfel, milioane de utilizatori din întreaga lume vor avea ocazia să-l testeze, iar dacă titlul se va dovedi popular, atunci se va discuta posibilitatea portării sale pe platformele Facebook și mobile.

Primul joc dezvoltat de echipa din București a fost Bubble Witch Saga. Acum, veți putea face cunoștință cu Gospo’s Great Adventure, un joc pe care cred că îl veți utiliza sau măcar încerca. Despre King, am mai scris aici într-un articol despre Papa Pear Saga.

*sursă imagine facebook.com/Kingcom

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.