Papa Pear Saga ajunge pe dispozitivele mobile

Papa Pear pe Android şi iOS

Papa Pear Saga, un joc utilizat lunar de peste 18 milioane de utilizator pe Facebook, va fi disponibil din toamnă pe dispozitivele mobile cu iOS şi Android. Această portare a jocurile casual oferite de King nu este prima, fiind precedată de Candy Crush Saga, Bubble Witch Saga şi Pet Rescue Saga, la doar 1 an de la debutul King pe platformele mobile.

Detalii despre joc

Dezvoltatorii anunţă că versiunea mobile va avea 120 de nivele şi va fi sincronizată cu versiunea pentru platfoma de Facebook a jocului, utilizatorii păstrându-şi clasamentele, evoluţia în joc şi scorurile. Evoluţia jocurilor King pe platformele mobile a fost foarte rapidă, prima versiune de joc de tip Saga pentru mobile lansându-se doar în urmă cu 1 an.

Evoluţia King – peste un miliard de sesiune de joc active zilnic

King a atins pragul de peste 1 miliard de sesiuni de joc active zilnic, pentru toate titlurile din portofoliu, pe platformele mobile, Facebook şi King.com. De aproape 2 ani, la succesul jocurilor King contribuie şi românii de la studioul din Bucureşti, aceştia lucrând la lansarea de noi titluri în portofoliu şi îmbunătăţirea constantă a titlurilor deja existente.

Personal

Sunt tentat să folosesc pe dispozitivul Android pe care îl deţin acest joc, dar va trebui să aştept până la lansarea pentru secţiunea mobile. Avantajul pentru jucătorii de ocazie şi nu numai este că toate jocurile King sunt gratuite.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “Papa Pear Saga ajunge pe dispozitivele mobile”

Comments are closed.