Un inteligent

Trece cu o masina cu sunetul la maxim, cu manelele la maxim si ma enerveaza rau , rau , rau de tot.  Are o masina destul de luxoasa , nu recunosc marca, dar  se aud destul de clar manelele…la etajul 3. Si sa nu credeti ca blogul este la 2 metri de strada. Sunt doar vreo 30 de metri de straduta cu care circula cu masinuta sa.

Sa ii spuna cineva sa de-a volumul mai incet sau cel putin sa schimbe genul muzical. Dar cred ca poate asculta manele si la un volum mai mic, astfel incat sa nu deranjeze un cocalar 1000 de oameni. Este mult ce cer? Nu. Este mult pentru el? Da. Daca da volumul mai incet, masina sa ( aspirator de “gagici”), nu va fi observata si astfel nu se va mai putea da in spectacol.

Aceasta specie este dependenta de acest gen de muzica si de masini… Scopul vietii lor nu inseamna perpetuarea speciei sau ramnanerea in istorie, ci impresionarea anturajului cu un grup de cateva fete pe langa ei.

Ce se va alege de rasa umana?

3 Replies to “Un inteligent”

  1. un post foarte interesant, ma bucur ca ti-am gasit blogul pe google , chiar tiam dat si subscription ,ar trebui sa scrii mai des , astept cu nerabdare noi posturi din partea ta ,thanks, si keep up the good work

    1. Mersi! Scriu zilnic…Ma bucur ca imi mai aduce Google vizitatori si la alte articole…

Comments are closed.