Specialist în design comportamental și autor WSJ bestselling WSJ la GPeC Summit

Specialist în design comportamental și autor WSJ bestselling la GPeC Summit

Pe 12-13 noiembrie, în București, are loc o nouă ediție GPeC Summit.

Nir Eyal, autor și antreprenor american în zona psihologiei consumatorului, vine pentru prima dată în România și va vorbi la cel mai mare eveniment de comerț electronic și marketing online din țară.

Nir Eyal este autorul volumului „Hooked: How to Build Habit-Forming Technology”, în care analizează ideea transmisă încă din titlu – a produselor (și tehnologiilor) care formează obișnuințe (și dependențe). Activitatea sa este la intersecția tehnologiei, psihologiei și business-ului. Nu întâmplător cartea este dedicată antreprenorilor, marketerilor, product managerilor și designerilor și a prins în Silicon Valley.

Articolele publicate de Nir pe blogul NirAndFar.com au fost preluate – printre altele – de publicații precum Harvard Business Review, TechCrunch și Psychology Today.

Nir Eyal predă în cadrul Stanford Graduate School of Business și Hasso Plattner Institute of Design (Stanford University) și este investitor în companii de renume despre care crede, cu adevărat, că dezvoltă tehnologii care schimbă obiceiurile utilizatorilor: Eventbrite, Refresh.io (achiziționată de LinkedIn), Worklife (achiziționată de Cisco), Product Hunt, Marco Polo, Presence Learning, 7 Cups, Pana, Kahoot!, Byte Foods și Anchor.fm.

Vorbitori naționali și internaționali la GPeC

Alături de Nir Eyal, vor urca pe scena GPeC SUMMIT unii dintre cei mai cunoscuți experți internaționali din domeniu: Brad Geddes (specialist în PPC), David Meerman Scott (strateg în marketing și PR), Ross Simmonds (expert în content marketing) și Russel McAthy (expert în attribution modelling).

Lor li se vor alătura reprezentanții e-commerce-ului românesc, printre primii speakeri confirmați fiind: Iulian Stanciu (CEO eMAG), Valentin Radu (founder Omniconvert), Raluca Radu (country manager ANSWEAR.ro & Founder MTH Digital) și Andrei Radu (CEO & founder GPeC).

GPeC Summit: conținut și înscriere

Subiectele dezbătute în cadrul celor două zile de Conferință GPeC SUMMIT 12-13 noiembrie vizează cele mai importante aspecte pentru creșterea afacerilor online: cifrele de piață e-commerce la zi și tendințele pentru 2019, mobile & desktop user experience/usability, optimizarea ratei de conversie și creșterea vânzărilor, content marketing, PPC advertising, SEO, real-time marketing & sales, customer satisfaction & engagement, growth hacking.

Până pe 9 octombrie 2018, ora 23:59, este valabilă oferta cu cele mai mici prețuri pentru biletele de acces la GPeC SUMMIT 12-13 noiembrie, respectiv 119 EUR + TVA/persoană pentru ambele zile de eveniment.

Cei care își doresc să participe la prima zi de Conferință din cadrul GPeC SUMMIT (12 noiembrie) și la Masterclass-ul Google Ads de 6 ore din 13 noiembrie, pot selecta biletul 2-Day-Pass-Special cu doar 149 EUR + TVA/persoană.

Începând cu data de 10 octombrie, prețurile biletelor de acces cresc cu 30, respectiv 40 de euro. Înscrierile la GPeC SUMMIT se fac completând formularul online de pe website-ul GPeC.

imagine: TED@IBM – Necessity and Invention, October 15, 2015. Photo: Russell Edwards/TED

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.