Shakespeare School a desemnat câștigătorii la Extremely Short Story Competition

Asociația Shakespeare School a desemnat câștigătorii concursului Extremely Short Story Competition, o competiție unică pentru profesorii de engleză, desfășurată în parteneriat cu Universitatea Zayed din Dubai, dezvoltatoare a conceptului.

În ce a constat Extremely Short Story Competition?

Profesorii de limba engleză care s-au înscris au redactat texte de exact 50 de cuvinte despre rolul de profesor și cum pot dascălii influența viețile elevilor lor. Au participat profesorii din întreaga țară (peste 200), iar cei care au câștigat se pot bucura de vouchere de participare la conferințe internaționale în domeniu și cursuri de specializare online, oferite de sponsorul principal, Fischer International și taxe de participare la examene Cambridge pentru profesori, oferite de British Council.

Jurizarea a fost făcută de reprezentanți ai Shakespeare School, Fischer International, British Council și Zayed University.

Toti profesorii inscrisi in concurs primesc un Certificat de Merit din partea Shakespeare School, iar textile lor vor fi incluse intr-o antologie online menita sa inspire profesorii de engleza din tara. Cele mai creative texte vor putea fi citite intr-o expozitie itineranta ce va primi expunere internationala, fiind initial organizata la sediul Shakespeare School si la Universitatea Zayed din Dubai.

Câștigătorii sunt afișați aici.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.