Sprijină Shakespeare School Essay Competition la Bursa Binelui

Sprijină Shakespeare School Essay Competition la Bursa Binelui

Acum câteva zile, am primit un mesaj de la Asociația Shakespeare School pentru Educație, de unde am aflat de Bursa Binelui și de modul în care poți sprijini dezvoltarea concursului de eseuri pentru elevi Shakespeare School. Redau aici mesajul primit, unul cu care sunt complet de acord:

Este important să îi învățăm pe copii bucuria de a dărui, fără să aștepte ceva în schimb. Și pentru că ei învață cel mai bine prin puterea exemplului, vă invit să deveniți Ambasadori ai Binelui și să le oferiți un model de urmat.

De ce Ambasadori ai Binelui?

Proiectul Asociației Shakespeare School pentru Educație – Essay Competition – a fost inclus pe platforma Bursa Binelui, o inițiativa BCR care aduce împreună proiectele de CSR și oamenii care vor să investească în faptele bune.

Cum vă puteți implica?

Alăturați-vă campaniei noastre de friendraising pentru a ajuta proiectul Essay Competition să intre în FINALA Campionatului de Bine – o competiție de fundraising organizată în cadrul platformei Bursa Binelui.
Puteți dona online cu comision 0% AICI: https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Shakespeare-School-Essay-Competition

De ce să donați?

Viitorul stă în educația copiilor și tinerilor, iar educația va aduce schimbarea pe care ne-o dorim în societate. De aceea, Shakespeare School Essay Competition încurajează și premiază copiii și tinerii performanți, originalitatea și creativitatea. Competiția își propune să le deschidă oportunități și să-i încurajeze să studieze și să își urmeze visurile.

Etapele Campionatului de Bine:

• Sferturi (13 noiembrie – 9 decembrie)
o strângerea sumei minime de 300 de lei, de la minim 5 donatori.
• Semifinala (10 decembrie – 6 ianuarie 2015)
o strângerea sumei minime de 1.000 de lei, de la minim 20 de donatori.
• Finala (7 ianuarie – 4 februarie)
o Vor fi declarate câștigatoare și premiate primele trei proiecte cu cel mai mare scor final. (Scorul final = suma stransa din donatii X nr. de donatori distincti, pe tot parcursul Campionatului de Bine 2014).

Essay Competition poate ajunge în FINALĂ cu ajutorul dumneavoastră, participând cu o sumă cât de mică.
Primilor trei finaliști, BCR le va dubla suma atrasă în cadrul Campionatului de Bine, până în limita a 5.000 de euro.

Vă așteptăm, cu drag, în comunitatea noastră de Ambasadori ai Binelui!

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.