6 zile pentru a te înscrie la Școala de Negocieri

Școala de Negocieri, un program pentru studenți și masteranzi

Societatea Studenților Europeniști organizează între 8 și 13 decembrie 2014, la Cluj-Napoca, Școala de Negocieri. Prin intermediul acestui proiect, 40 de studenți la ciclurile de licență și masterat din centrele universitare din întreaga țară se vor familiariza cu arta negocierii,  cu componentele teoretice și practice ale acesteia.  Sesiunile de training și simulările vor fi susținute de experții în construirea păcii și medierea conflictelor de la PATRIR: Dr. Zsuzsanna Kacsó și Mihai Pop.

Școala de Negocieri este un proiect pilot, acesta dorindu-și să completeze programul academic existent cu activități practice de formare a studenților. Unic în țară, își propune să aducă plus valoare și o ridicare de imagine atât mediului clujean cât și partenerilor – Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeș – Bolyai, Federația SHARE.

Înscrieri până la data de 1 decembrie

Înscrierile se pot face până la data de 1 decembrie 2014  completând un formular pe site-ul proiectului : www.scoaladenegocieri.com. Programul, de asemenea, este disponibil pe site. Costurile programului pregătit de cei de la SSE sunt de 120 RON pentru studenții clujeni și 200 RON pentru cei din afara centrului universitar (incluzând cazarea pentru șapte nopți). De asemenea, pe site veți putea găsi o serie de reduceri pentru grupurile de participanți. Dacă aș fi fost în România zilele acestea, probabila aș fi aplicat. Merită.

Traineri Școala de Negocieri

Dr. Zsuzsanna Kacsó

Dr. Zsuzsanna Kacsó este experta in construire pacii si preventia violentei in cadrul Institutului Roman pentru Actiune, Cercetare si Instruire in domeniul Pacii (PATRIR) din Cluj-Napoca, Romania.Totodata, este profesor asociat al

Universitatii Babes-Bolyai pe tematica analizei conflictelor si a pacii. Ariile ei de expertiza includ: analiza de conflict si pace, construire strategica si sistemica a pacii, preventia violentei electorale, construirea de scenarii, dezvoltare organizationala, managementul cunostintelor. Ea a lucrat in Romania, Moldova-Transnistria, Singapore, Marea Britanie, Irlanda de Nord, Liberia, Nepal si Egipt atat cu agentii ONU si Commonwealth Secretariat, cat si cu organizatii guvernamentale si societatea civila.

Mihai Pop

Mihai Pop lucrează în PATRIR din 2010 în cadrul programelor de tineret pe următoarele teme: dialog intercultural, transformarea conflictelor, comunicare nonviolentă, project management și project design.

A absolvit Facultatea de Studii Europene, secția de management și înainte de a ajunge la PATRIR a lucrat în domeniul investițiilor financiare și a consultanței de management. Este pasionat de comunicare și dialog ca mijloace de adresare a situațiilor dificile. În prezent este directorul Departamentului de Educație pentru Pace și Dezvoltare din cadrul PATRIR.

Blogul Blidaru.net este partener media al proiectului Școala de Negocieri, organizat de Societatea Studenților Europeniști.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.