Școala de vară Tinerii de azi – adulții de mâine

Școala de vară Tinerii de Azi – Adulții de Mâine

Asociația Tinerilor pentru România și Consiliul Național al Elevilor organizează în perioada 27 iulie – 4 august, la Eforie Sud, Constanța, o școală de vară dedicată tinerilor. Organizatorii vor selecta, în urma aplicațiilor, 50 de elevi care vor fi prezenți la acest eveniment, jumătate fiind membri ai Consiliului Elevilor și cealaltă jumătate din afara organizației.

Aplicațiile se depun prin intermediul platformei Wedu.ro până la data de 14 iulie, urmând ca pe 15 să fie afișată lista cu participanții. Cazarea și masa sunt asigurate de către organizatori, iar transportul va fi suportat de către participanți.

în cadrul școlii de vară Tinerii de Azi – Adulții de Mâine, participanții vor participa la cursuri de comunicare, autocunoaștere și dezvoltare personală, optimism, antidrog şi voluntariat, susținute de specialiști recunoscuți la nivel naţional/internaţional, și nu în ultimul rând de încurajare a tinerilor prin implicarea activă în societate, în construirea unui viitor propice dezvoltării de idei. Mai multe informații sunt disponibile aici.

Personal, le recomand doritorilor să aplice cu încredere. Evenimentele de acest tip reușesc să rămână întipărite în memorie și, pe lângă asta, reprezintă ocazia perfectă pentru a cunoaște tineri din alte colțuri ale țării, tineri pe care îi vor mai întâlni pe viitor. Nu în ultimul, conținutul poate sprijini dezvoltarea personală și profesională1 a participanților.

  1. pare clasic, dar așa este []

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.