Școala de fotografie Obiectiv te așteaptă

Până pe 23 aprilie, poți aplica pentru școala de fotografie pentru studenți organizată de Voluntari pentru Idei și Proiecte prin intermediul comunității Leadership Development.

Ce este Obiectiv?

Este un proiect cu și despre fotografie, dedicat studenților și masteranzilor între 18 și 26 de ani. Timp de 8 zile, 20 de participanți vor descoperi oameni, profesioniști, povești și experiențe.

Faptul că pe lângă cursurile ce țin strict de fotografie,  vor fi abordate și teme precum pornirea unei afaceri în domeniu,  legislaţie, promovare, creativitate sau construirea unui brand personal.

Dar pentru mai multe detalii, puteți să răsfoiți cu încredere site-ul acestui proiect: obiectiv.vipromania.ro.

Am întrebat-o pe Larisa Bănuță, fundraising & online officer, cum ar caracteriza acest proiect și ce își propune: E un proiect de suflet, mai ales dacă ești pasionat de domeniu. Se joacă cu creativitatea ta și îți creează un mediu din care poți învăța foarte multe. Nu doar tehnic. Încercăm să formăm și o comunitate care să se sprijine pe viitor. Am primit, astfel, răspunsul pe care îl căutam. Voiam să știu care este valoarea adăugată a acestui proiect, pe lângă formarea tinerilor pasionați de domeniu, informarea acestora și desfășurarea unor evenimente interactive pe acest domeniu.

Deadline aplicații și perioada efectivă de desfășurare

După ce ați intrat pe site, veți putea găsi formularul de aplicare. Este foarte simplu din punctul meu de vedere și tot ceea ce trebuie să faceți este să îl completați și să îl trimiteți până pe 23 aprilie. Participanții selectați vor avea partea de experiențe interesante între 28 aprilie și 7 mai.

 

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.