Să găsim cel mai promițător brand românesc!

Ești reprezentantul unui brand? Ai nevoie de ajutor în crearea/recrearea brandului tău? Seed Consultants Branding & Design vine cu a patra ediție a concursului „Cel mai promițător brand românesc”.

Despre ce este vorba? Ca și companie, te poți înscrie prin e-mail, fax sau poștă trimițând formularul de înscriere completat la concursul organizat de Seed Consultants. Premiul este atractiv, în anii precedenți fiind câștigat, de exemplu, de Plantavorel, Ciserom și Librăriile Alexandria. Aici, puteți vedea o listă de proiecte care au beneficiat de branding prin Seed Consultants.

Puteți descărca formularul și să aflați mai multe informații despre această oportunitate pentru branduri de aici. Nu-i așa că avem și în județul Vrancea companii care au nevoie de un branding serios?

Despre brandingul oferit de Seed Consultants:

Seed a construit sau reconstruit multe branduri, fiecare având în spate o poveste diferită. Fie că era vorba despre lansarea unui produs nou, aducerea in lumina publicului larg a unui produs existent, sau de fuziunea a două companii, Seed a găsit lucrurile definitorii pentru fiecare caz şi, precum un doctor, a transformat problema în soluţii, astfel încât imaginea cea nouă să fie cea în care cu toţii se regăseau cel mai bine: atât actionarii, angajaţii, cât şi consumatorii. În următoarele pagini sunt doar câteva exemple de proiecte dezvoltate de Seed care au adus un plus de valoare consistent pentru clienţii lor.

De ce ai nevoie de branding? Desigur, pentru a-ți crește notorietate, pentru a-ți crea o nouă identitate sau pentru a te diferenția de ceilalți.  Există diferite momente din viața unui produs sau a unei companii în care brandingul este strict necesar pentru succes:

  • când vrem să lansăm un nou produs pe piață;
  • când produsul lansat nu merge așa cum ne-am dorit;
  • când magazinul nostru trebuie să creeze o atmosferă de brand;
  • când fuzionăm;
  • când vrem notorietate;
  • când importăm branduri pe care nu le deținem.

Acestea sunt doar câteva cazuri în care brandingul este necesar pentru o firmă. Multe companii din Vrancea au nevoie de un branding cu atitudine.

În concluzie, dragi reprezentanți ai brandurilor vrâncene, vă puteți înscrie în competiția Cel Mai Promițător Brand Românesc. Regulamentul este disponibil aici. Deadline-ul este 7 aprilie.

Premiul constă în realizarea gratuită a unui proiect de branding pentru produsul, serviciul sau compania desemnat/ă câştigător(oare). Produsul, serviciul sau compania care va fi desemnat/ă câştigător(oare) va beneficia de un program de re-branding construit de Seed Consultants pe nevoia câştigătorului plecând de la problema enunţată de participant în Formularul de aplicare.

Acest program poate include oricare din etapele următoare cu titlu de exemplu: dezvoltarea unui nou nume de brand, dezvoltarea unor sub-branduri, poziţionare de brand, rafinarea logo-ului actual sau crearea unui logo nou, rafinarea ambalajului actual sau crearea unui ambalaj nou, dezvoltarea papetăriei (carte de vizită, plic, fax, memo, antet), dezvoltarea materialelor de comunicare (machetă de presă, poster, banner, broşură de prezentare), dezvoltarea strategiei de comunicare.

One Reply to “Să găsim cel mai promițător brand românesc!”

Comments are closed.