Redefinirea genților

Caracteristicile principale ale genților

Încerc să îmi dau seama dacă principala problemă cu gențile de damă este reprezentată de persoanele care le utilizează sau de lipsa complexității acestora. Problema, din punctul oricui de vedere, este că gențile de damă au două caracteristici principale:

  • conțin orice;
  • durează prea mult găsirea unui lucru când ai nevoie urgentă de el.

Refuz să cred că de vină pentru această situație sunt persoanele care le folosesc, motiv pentru care consider că aceste genti trebuie regândite. Dar până la acest fenomen de regândire, trebuie să ne asigurăm că există un standard de calitate, să fie din piele, par example, la fel ca cele din magazinul online Reeija.

Chiar dacă persoana respectivă are aceste obiecte pentru fiecare situație, problema expusă mai sus este omniprezentă, fie că sunt casual, office, neconvenționale sau artsy. Fie că sunt handmade sau produse în serie, trebuie rezolvată această problemă a genților pentru a câștiga timp, pentru a constata eficiența și pentru a salva lumea de la un impact iminent în cazul în care un super-erou este nevoit să aștepte după touch-ul aflat undeva printre miile de obiecte din geanta unei femei.

Rethinking handbags

Gențile și poșetele trebuie aranjate în alt mod, unul care să le facă utile, nu doar ineficiente. Trebuie privite ca un ansamblu de buzunare și buzunărele, fiecare cu utilizarea sa. După aplicarea unor chestionare, ar trebui văzute care sunt preferințele și, în funcție de asta, ar trebui să apară diferite gențile compuse din cel puțin 30 de locuri bine delimitate.

Al doilea aspect care trebuie luat în considerare este reprezentat de necesitatea unei hărți a așezării acestora, cu foarte multe culori, precum și a unui manual de utilizare, în format fizic de preferat, dar și cu prezență digitală.

Concluzionând, noua regândire a genților ar rezolva cu siguranță problema expusă mai sus, urmând să devină obiectele care dețin tot ce e necesar în secolul al XXI-lea și să fie și aranjate frumos și ușor identificabile.

Articol scris pentru proba nr. 7 a competiției SuperBlog 2013.

*sursă imagine reeija.ro

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

2 Replies to “Redefinirea genților”

  1. Pentru femei intotdeauna va fi o problema in a alege o geanta care sa se potriveasca, dar ce te faci cand un barbat doreste sa faca cadou unei femei o geanta?

Comments are closed.