Prezentarea burselor Fulbright Student Award @ SNSPA

Statele Unite reprezintă una dintre destinațiile de top pentru absolvenții români pentru studiile de licență, master sau doctorat, chiar și pentru studii postdoctorale. Calitatea învățământului american este cunoscută și recunoscută în întreaga lume, iar ușile pe care le deschide sunt … numeroase. Există o serie de oportunități pentru a studia în Statele Unite. Printre acestea se află bursele Fulbright.

sursa imagine: Student & US flag|Shutterstock.com

Prezentarea burselor Fulbright Student Award

Joi, 26 martie, ora 17.00, la Sala 508, etaj 5, SNSPA, Blv. Expoziției 30A, va avea loc prezentarea burselor Fulbright Student Award, pentru studenții, masteranzii sau doctoranzii români interesați de programe de masterat sau de cercetare doctorală în Statele Unite.

Seminarul se va concentra pe două direcții:

  • Programului „Fulbright Student Award 2016-2017”, pentru studii de masterat sau cercetare doctorală (non-degree) la universități din Statele Unite ale Americii;
  • EducationUSA – un demers independent, prin intermediul căruia puteți primi consiliere în legatură cu procedura de înscriere la studii post-universitare în SUA, ca studenţi independenţi, cu finanţare din partea universităţilor americane

Bursa „Fulbright Student” vizează toate disciplinele, exceptând medicina clinică, și se adresează absolvenților, masteranzilor, studenților în an terminal de studiu și doctoranzilor români, de la universități acreditate de stat sau particulare.

De asemenea, seminarul va oferi informații asupra aplicației, finanțării, domeniilor de studiu, criteriilor de selecție și nu numai. Pentru mai multe informații, atașez posterul evenimentului și invitația aferentă.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.