#ZambetDupaZambet la 20 de ani de McDonald’s în România

Primesc acum câteva zile de la Cristian Manafu un mail în care era un mesaj despre un eveniment cu un nume secret, despre ceva ce nu poate fi spus, dar care va putea fi experiementat pe 24 martie, ora 15:00, într-o locație din centrul Bucureștiului. Bun, am zis că I’m in. Ieri, la intrare în universitate, erau împărțite niște flyere cu o invitație asemănătoare, cu niște hashtaguri, având câteva informații cu privire la locație. Desigur, nu îmi făcusem încă o imagine despre ce va fi. Iar astăzi am aflat despre ce este vorba și vă povestesc, pe scurt, mai jos.

#ZambetDupaZambet la 20 de ani de McDonald’s în România

McDonald’s Romania a transformat Piața George Enescu din capitală într- un labirint de zâmbete. Peste o mie de persoane au venit acolo și au testat labirintul pregătit și s-au bucurat de surprizele din interior. Au făcut poze, selfie-uri, au zâmbit. McDonald’s a dat startul campaniei aniversare de 20 de ani în România.

Evenimentul face parte din inițiativa globală imlovinit24, prin care McDonald’s oferă 24 de cadouri de bucurie, în 24 de orașe, pe parcursul a 24 de ore. Ziua a început în Australia cu o cană de cafea uriașă în care trecătorii s-au putut juca și relaxa în drum spre muncă, a continuat cu un “Big Mac Selfie” în Dubai și un concert surpriză susținut de Jessie J pentru un grup de fani norocoși în Londra, pentru a se termina cu un concert în Los Angeles susținut de Ne-Yo.

24 de ore și 24 de evenimente sub egida #imlovinit

Așadar, în 24 de orașe din diferite colțuri ale lumii au fost organizate evenimente sub ideea #imlovinit. Bucureștiul a intrat în această categorie cu ceea ce s-a întâmplat până la ora 20:00 în Piața George Enescu.  Mar del Plata, Sydney, Viena, Rio de Janeiro, Guangzhou, Hong Kong, Catania, Milano, Seul, Auckland, Varșovia, Lisabona, Madrid, Stockholm, Dubai, Copenhaga, Londra, Los Angeles, Ho Chi Minh, Paris, Manila, Tokyo și Toronto au fost celelalte orașe în care au fost organizate evenimente similare.

La final, s-a lăsat cu o poză săritoare, după ideea Loredanei, în care nu îmi dau seama dacă eram înainte de a fi în aer sau după săritură:

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

2 Replies to “#ZambetDupaZambet la 20 de ani de McDonald’s în România”

Comments are closed.